İphone 7 arka kamera camı

theTNCkDr

80+
Reaksiyon skoru
5
Beyler iyi günler. Öncelikle herkesin geçmiş berat gecesi mübarek olsun. Şimdi benim telefonumun arka kamera camı kırıldı iç kısmında bi aksan veya bi problem yok ama ben netten bulamadım sağlıklı bir aracı bana bu camı sağlayacak bir site bir kişi belki sizler yardımcı olabilirsiniz. Kırık görüşdüü gibidir.

Herkese hayırlı forumlar kolay gelsin. Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.

Ekler

• 447a7ebf-fa38-4f72-9f1d-d6071c702ca2.webp
    447a7ebf-fa38-4f72-9f1d-d6071c702ca2.webp
    57.4 KB · Hit: 78
Kanka internette bulamazsın da telefon firmalarının büyük mağazaları açık şuan ordan ihtiyacını karşılayabilirsin .)

Beyler iyi günler. Öncelikle herkesin geçmiş berat gecesi mübarek olsun. Şimdi benim telefonumun arka kamera camı kırıldı iç kısmında bi aksan veya bi problem yok ama ben netten bulamadım sağlıklı bir aracı bana bu camı sağlayacak bir site bir kişi belki sizler yardımcı olabilirsiniz. Kırık görüşdüü gibidir.

Herkese hayırlı forumlar kolay gelsin. Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.
Kardeş bu site var ama işini görür mü bilmem. https://www.iphoneaksesuar.web.tr/u...WTmLzAk32hXoRTosyrIlKRbQXq-sqYzBoCLpUQAvD_BwE

Merhaba,
Tanıdığınız bir telefoncu var ise göstermenizde fayda var. Büyük bir şirkete gittiğiniz vakit, pazarlık yapmaksızın + üstüne işçilik ekleyerek fiyat biçerler. Ki dolayısı ile bu size yüksek miktarda ücret çıkarabilir.

Merhaba,
Tanıdığınız bir telefoncu var ise göstermenizde fayda var. Büyük bir şirkete gittiğiniz vakit, pazarlık yapmaksızın + üstüne işçilik ekleyerek fiyat biçerler. Ki dolayısı ile bu size yüksek miktarda ücret çıkarabilir.
Çevremdeki arkadaşlara gösterdım bilgi bekliyorum ancak uzun sürer diye alternatif olsun diye konuyu açtım. Teşekkürler ilginize :))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,093
Üyeler
186,845
Son üye
sahibinden
Geri