Neler Yeni

Honda civic 2015 fb7 için aksesüar araştırması.

theTNCkDr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Orhan Tunç
Merhaba arkadaşlar.
Honda civic 2015 model aracım için cam üstü spoiler. bagaj üstü spoiler ve difrüzör araştırıyorum. Satan veya ilgilenen bilgi paylaşmak isteyen varsa tavsiyelerinizi ve önerileriniz bekliyorum..

Teşekkürler hayırlı forumlar.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
İnternetten alabilirsin, Aksesuarcılarda biraz fazla pahalı oluyor.

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
İnstagramda farzetki tuning var atakan tuning var vs vs. ama fb7 kasa çok hoşuma gidiyor.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Vallahi bakındım bayada seçenek çok az belki başka yerlerde başka b modeller çeşitler vardır diye konu açayım dedim

Çok çeşit bulamassınız, piyasadaki gördüklerinizden de belli, hepsi birbirinin aynısı civicler :D, şimdi orjinal kalmak daha iyi oluyor. Ancak özel fiber parçalar yaptırırsanız farklılık bulursunuz. Aksesuarcılarda internetten alıyor. İnternetteki modellerden fazlası yok.

theTNCkDr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Orhan Tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok çeşit bulamassınız, piyasadaki gördüklerinizden de belli, hepsi birbirinin aynısı civicler :D, şimdi orjinal kalmak daha iyi oluyor. Ancak özel fiber parçalar yaptırırsanız farklılık bulursunuz. Aksesuarcılarda internetten alıyor. İnternetteki modellerden fazlası yok.
Orjinallik evet güzel ama insan biraz farklılık arıyor malum yeni araç almak zor şu piyasada ufak değişiklikler şart gibi :)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Orjinallik evet güzel ama insan biraz farklılık arıyor malum yeni araç almak zor şu piyasada ufak değişiklikler şart gibi :)

Demek istediğimde bu, farklılık artık orjinal kalmak :D, tüm FD6 lar FB7 ler ve diğer civic modelleri birbirinin kopyası olmaya başladı, çünkü piyasada belli parçalar var herkes aynı parçayı alıyor. Ama dediğim gibi internetten alıp kendiniz takabilirsiniz veya başkasına taktırabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,390
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom