Konuyu merak edenler olabilir,etmeyenler olabilir lakin deneyimlerimi aktaracağım diyerek yarım kaldığı için devam etmek istiyorum.1-2 aydır şehir dışında olduğum için pek kullanamadım.Günlük olarak da işlerden ötürü çok fırsatım olmuyor.Genel olarak cihazdan epey memnunum yalnızca 4GB VRAM ucundan da olsa yetersiz kaldığı noktalar oluyor.Genel olarak oyunları HİGH-ULTRA dolaylarında oynuyorum.Forza 5,Red Dead,Cyperpunk gibi oyunları denedim.FPS'lerde pek bir sorun olmuyor drop tarzı şeyler de pek yok sadece bazen Forza'da drop tarzı hafif kasılıp esneme oluyor nadir şekilde.Sıcaklık olarak ise stabil 75 derece çalışıyor maksimum değer olarak GPU.Fan soğutucuları gayet güzel.İlave olarak soğutu stand aldım ve TV'ye bağlı şekilde oyun kolu ile konsol edasıyla kullandığım zamanlarda sıcaklık değerleri daha çok düşüyor.
Ekstra olarak benim için eksik olanları ve sorularımı söylemek istiyorum.
Eksik olarak hoparlör kalitesi çok düşük kalmakta.
Soru olarak ise ekran parlaklığı ya düşük ya da yazılımda bi sıkıntı oluştu sonradan emin değilim Windows 10 yüklü şu an ama ekran parlaklığı kendi kendine düştü gibime geliyor tüm ayarlardan kurcalayıp yükseltmeme rağmen düşük parlaklığı var gibi benim için.Çözümü var mıdır sizce yoksa olan malzememi budur?
İlerleyen zamanlarda bi servise göndermeyi de düşünüyorum panelde sanırım bir miktar ufakta olsa ışık sızması var.
Teşekkürler.