Arama sonuçları: *

1. ichbinstolz

red dead redemption 2 alınır mı

Kanka bu soruyu ne sen sordun ne biz duyduk 😅 kesinlikle tarihin en iyi oyunlarından biri
  2. ichbinstolz

Sivilce izi için krem vs. önerisi

Fito HydroJel. İki gündür kullanıyorum Doktorum önermişti. İşe yarıyor gibi gerçekten
  3. ichbinstolz

Yardım html dosyası düzenlerken anlık olarak değişiklikler görmek

Konuyu görmüşken bende bir soru sormak istiyorum, HTML de hatalı kodu gösteren bir eklenti vs mevcut mu?
  4. ichbinstolz

Bime gelen ps5 alınır mı?

Gürcistana kimlikle giriş var. Arkadaşların dediği gerçekten mantıklı
  5. ichbinstolz

Fare iade almama şansları var mı ?

Dediğim gibi, eğer kanun değişmediyse böyle bir hakkınız mevcut. Bunu onlara da bildirin yasal olarak iade hakkınızın olduğunu daha diretirlerse tüketici hakem heyetine başvurun
  6. ichbinstolz

İnternet sürekli kopma veya hız düşüklüğü.

Eskiden de durum hep böyle miydi yoksa yeni yeni mi olmaya başladı?
  7. ichbinstolz

Yardım Logitech G25 Alınır mı? 4 5k bütçeye

Kanka alıp bir iki ay sonra Letgo'dan satmış biri olarak söylüyorum, direksiyon seti ve araba oyunlarının hastasıysan al ama bir anlık hevesle alıyorsan alma derim bir süre sonra yüzüne bakmıyorsun 😅 ama yok, sana ne birader ben onu mu sordum ürün nasıl onu söyle dersen eğer kesinlikle muazzam...
  8. ichbinstolz

Fare iade almama şansları var mı ?

Kanun değişmediyse eğer, mesafeli satış sözleşmeleri gereği 14 gün koşulsuz iade hakkınız bulunuyor. (Ürünü internetten aldıysanız)
  9. ichbinstolz

Kablosuz mouse önerisi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_log%C4%B1tech-g-pro-x-superlight-kablosuz-gaming-mouse-beyaz-1217539.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.7.8 Logitech G Pro X Superlight. 2700 TL mediamarkt fiyatı
  10. ichbinstolz

Asus Laptopum Bence Gerektiği FPS i vermiyor

Garantiden çıkartmıyor ram takviyesi. Asus müşteri hizmetlerini arayıp sormuştum sen de arayabilirsin. Yalnız ben ssd den bahsetmiyorum ram takman lazım. Aynı sorunu yaşadım çok fazla araştırdım ve 16gb ram ekleyerek sorunu çözdüm. Yalnız kendin takacaksan kasayı açarken rgb şerit led...
  11. ichbinstolz

Monitör Önerilerinizi Bekliyorum

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BP2SJQC1?ref_=cm_sw_r_apann_dp_4DDQW8ZCN1VP0NX23Z3P Msi kalitesi tartışılmaz. Stokta 10 adet kalmış. Vakit kaybetme bence hocam
  12. ichbinstolz

arkada son ses müzik dinleyip oynayabilceğim pc oyun önerisi

Ets2 nin üstüne tanımam bu konuda. Bir nevi doğal terapi
  13. ichbinstolz

Asus Laptopum Bence Gerektiği FPS i vermiyor

Kanka sorun tek kanal 16 gb ram olması bilgisayarda. Ben de Rog Strix g15 kullanıyorum. İlk aldığımda rezaletti fps. Bi 16 gb daha ram alıp taktım bazı oyunlarda %50 derecede fps artışı yaşadım. Her oyuna %50 etki etmese de ciddi bir artış sağlıyor. Normalde tek kanal ram masaüstünde çok fark...
  14. ichbinstolz

Aldığım Laptop'da fps sıkıntısı yaşıyorum

Aynı frekansta bir ram işini çözer markanın aynı olmasına gerek yok. Senin laptop yeni seri roglardan galiba ddr5 miş. Ben de curcial marka ram almıştım sorunsuz çalışıyor, sana da bunu tavsiye ederim...
  15. ichbinstolz

Egzama-Kepek önleyici şampuan önerisi

Hocam Ketoral şampuan etkili gayet bu konuda diye biliyorum. Eczaneden temin edebilirsiniz
  16. ichbinstolz

Hangisi daha iyi bilen var mı?

712 kullandım zamanında. Gayet iyi bir modeldi sed kalitesi vesayir. Ayrıca üzerinde bulunan kontrolcüde tek tuşla sesi karşı tarafa aktarmayı kesen bir düğme de bulunuyordu. Benim haberim yoktu o zamanlar uygulaması da varmış kulaklığın belki onu kurmadığım için mi bilemiyorum, bazen hafif bir...
  17. ichbinstolz

Yeni bilgisayar sorun

Hocam normal şartlarda eğer sistemi internetten aldıysanız mesafeli satış sözleşmesi gereği 14 gün içinde koşulsuz iade hakkınız mevcut eğer bu kanunu da değiştirmedilerse. Ama firmaların bazıları sorun çıkartabiliyor bu konuda. Ekran kartı değişirse muhtemelen sorun çözülecektir
  18. ichbinstolz

Yeni bilgisayar sorun

Ekran kartını iade yada garantiye yollayın. Coil Whine parçalar arasında oluşan manyetik akımın sesi denebilir yani bobin sesi. Aşırı fazla ise dediğim gibi iade yada garanti şart
  19. ichbinstolz

Aldığım Laptop'da fps sıkıntısı yaşıyorum

Mux switch yok bu modelde muhtemelen. Ben de Rog Strix g15 kullanıyorum mux switch yok valorantta 160-170-180 arası oynuyor. bazı yerlerde 200 fps alıyorum. Ram tek kanal 16 muhtemelen ondan. Aynı özellikte bir 16 ram daha alıp takın kimi oyunlarda neredeyse yarı yarıya fps artışı göreceksiniz...
Top Bottom