TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Sadece uygulamaya ozel alinir mi
Gürcistana git 2 gün tatil yap, bunun üst modelini al işte kulaklık ve 2 kol var. Üstüne yol masrafı 20k tutmaz belkiSadece uygulamaya ozel alinir miAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
T bag hocam gürcistan sınırına yakın değilse eğer mantıklı olabilir eğer edirne tarafına yakınsa bulgardanda alabilir benim matematik hocasının kardeşi bulgardan yeni telefon aldıGürcistana git 2 gün tatil yap, bunun üst modelini al işte kulaklık ve 2 kol var. Üstüne yol masrafı 20k tutmaz belki
Gürcistan aldığın ürünün yüzde 10 muydu tam hatırlamıyorum vergi iadesi olduğu için öneriyorum. İstanbulda olsa bile Karadeniz turu yaparak gitsinT bag hocam gürcistan sınırına yakın değilse eğer mantıklı olabilir eğer edirne tarafına yakınsa bulgardanda alabilir benim matematik hocasının kardeşi bulgardan yeni telefon aldı
bulgardada var hocamGürcistan aldığın ürünün yüzde 10 muydu tam hatırlamıyorum vergi iadesi olduğu için öneriyorum. İstanbulda olsa bile Karadeniz turu yaparak gitsin
Varsa iyidir hocam. Kimlikle giriş var mı?bulgardada var hocam
Gürcistana kimlikle giriş var. Arkadaşların dediği gerçekten mantıklıVarsa iyidir hocam. Kimlikle giriş var mı?
Şuan baktım Teknosa da 14.999 TLSadece uygulamaya ozel alinir miAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Dijital sürümüdürŞuan baktım Teknosa da 14.999 TL
Bende biraz önce baktım CD lisi 15k ama ithalat yani Gürcistan a gitmek daha mantıklı . Çünkü ha ithalat garantili ha garantisiz ikiside aynı şey . İthalat garantisi çöp garanti . Hiç yoktan garanti .Gürcistana kimlikle giriş var. Arkadaşların dediği gerçekten mantıklı
o kadarını bilmiyorum hocam kendim hiç gitmedim bulgaraVarsa iyidir hocam. Kimlikle giriş var mı?