Alınırred dead redemption 2 steam de 380 TL olmuş alınır mı
çok pahalı ben 100tlye almıştım ama o oyun için 380tl bile az, alınırred dead redemption 2 steam de 380 TL olmuş alınır mı
sıkmaz hayatımda oynadığım en iyi oyunBen de öyle düşünüyorum gta 5 ve cyberpunk ı baya severek oynadım bu sıkar mı
evetpeki gta 5 gibi açık dünya oyunu mu
evet açık dünya ben tekrar yüklicem 65 saatim var, ssd aldım gelmesini bekliyorumpeki gta 5 gibi açık dünya oyunu mu
Kanka bu oyun onlara göre çok yavaş beni hiç sarmadı ama sen bilirsin kaliteye olarak fiyatını hak ediyor sanırmBen de öyle düşünüyorum gta 5 ve cyberpunk ı baya severek oynadım bu sıkar mı
Ben 98 e aldım ama o fiyatada kesinlikle değer oyunun hikayesi atmosferi çok başkared dead redemption 2 steam de 380 TL olmuş alınır mı
çok daha kötü oyunlar 700 tl ye satılıyor, alınır 45 50 saat hikayede takılınır. Yetmezse online ı da oynanırred dead redemption 2 steam de 380 TL olmuş alınır mı
Kanka bu soruyu ne sen sordun ne biz duyduk kesinlikle tarihin en iyi oyunlarından biriBen de öyle düşünüyorum gta 5 ve cyberpunk ı baya severek oynadım bu sıkar mı