Arama sonuçları: *

1. B

İ5 12400f rtx 4060 8 gb sisteme 600w psu yeter mi?

Kesinlikle yeter, fakat sınırda bırakmak pek tavsiye edilen bir durum değil. İlerde OC ya da ufak tefek sistem güncelleştirmeleri yapmak isteyebilirsin. 600W'ın üzerinde bir PSU kullanmak daha iyi olur.
  2. B

550W PSU, 6900xt ve ryzen 5 5600 için yeterli mi ?

850w bu sistem için en iyisi olacaktır. https://www.idefix.com/naztech-nzxt-pa-8g1bb-eu-c850-gold-semi-modular-atx-psu-p-1124387?vendorId=464&ref=akakce&v=1.61.3
  3. B

Çözüldü✓ RX 6700 XT İLE DDR5 SİSTEM ÖNERİSİ

Önerileriniz için teşekkürler. R7 9700x'i de görmüştüm fakat 3d teknolojisi daha cazip geldi. Dediğim gibi, biraz daha sürem var araştırdıktan sonra fikrim değişebilir.
  4. B

Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Aklımda bir karar oluştuğu için konuyu çözüldü olarak işaretledim. "Bunun yerine şunu al, Şu daha iyi bir seçenek." gibi yorumları olan arkadaşlar belirtmekten çekinmesin, henüz alışverişimi yapmadım. İlerde okuyacak arkadaşlar için verdiğim kararları...
  5. B

RX 6700XT ile kullanılabilecek işlemci önerisi. (AM4)

Öneriniz için teşekkürler, gayet mantıklı. Fakat benim için önemli olan görüntü kalitesi değil, sistem gücü. O yüzden AM5 bir sistem kullanmaya ihtiyacım var. Ayrıca gün geçtikçe artan fiyatları da göz önünde bulundurursak bir an önce önü açık, DDR5 bir sisteme geçmek en mantıklısı diye düşünüyorum.
  6. B

Konu içeriğim eksik olmuş, özür dilerim. Halihazırda bir AM4 sistemim var. İkinci elde uygun fiyatlı güzel bir ekran kartı bulunca (RX 6700XT) kaçırmak istemedim. Fakat şu anki sistemimde R5 2600 kullandığım için bu ekran kartıyla uygun çalışmayacağını biliyorum. Birkaç ay sonra geçiş yapmamın...
  7. B

Samsung A7 (2018) ne yapılabilir?

Eğer telefon olarak kullanılacaksa custom rom atılıp kullanılması mantıklı. Fakat zaten elden çıkmış, benim için önemsiz diyorsanız telefonun ekran, anakart gibi parçalarını hobi projelerinde kullanabilirsiniz. (DIY tablet, akıllı televizyon, vb.). Bataryası da aynı şekilde yapılan farklı bir...
  8. B

Bütçe sıkıntım yok, fakat idarelik bir işlemci olacağı için çok yüksek bir rakam ödemek istemem.
  9. B

Merhabalar. Birkaç gün öncesinde başlıktaki ekran kartı ile DDR5-AM5 sistem önerisi için bir konu açmıştım. Fakat DDR5 sisteme geçme fikrini birkaç aylığına erteleme kararı verdim. Birkaç ay için kullanabileceğim işlemci önerisi olan var mı ? Uygunsa 2. el de alabilirim. Şimdiden herkese...
  10. B

Hangi Ekran kartını almak mantıklı ?

Psikolojik olarak mı bilmiyorum ama rx 6700xt her zaman benim için ön planda olmuştur. Zamanında 2. elden bir tane almıştım, overclock, custom sistem derken ömrünü tamamladı, şimdi tekrar bir tane alıyorum. Güzel bir fiyata bulursan kesinlikle önerim o yönde olur.
  11. B

Öneri R5 7500F İÇİN SOĞUTUCU ÖNERİSİ

https://www.pazarama.com/thermalright-phantom-spirit-120-se-kule-tipi-sogutucu-p-0814256015561?magaza=garajonline&utm_source=price_comp&utm_medium=Akakce_cpc&utm_campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma&v=1.91.5 Kullandım, harika başarılı bir soğutucu. Asla pişman olmazsın.
  12. B

Kart gerçekten güzel. Fakat 2 ram slotu olması tatsız oldu.
  13. B

Teşekkürler, sanırım geriye sadece anakart kalıyor.
  14. B

Yardımınız için teşekkürler, sanırım bu konuda karar belli. Peki anakart ve ram tarafında öneriniz var mı ? beyaz olsa çok daha tatlı olur
  15. B

7500F 'e baktım fakat çoğu araştırmam 7600 ve üzerini gösterdiği için kafam karıştı. Bahsettiğim üzere kullandığım uygulamalar ve oynadığım oyunlar çoğunlukla işlemci odaklı olduğu için almışken güzel bir işlemci almak istedim. Aynı zamanda gelecekte alacağım ekran kartlarına da uyumlu olmalı bu...
  16. B

Arkadaşlar merhaba, ikinci elde çok iyi bir rx 6700xt bulup aldım sistemim biraz eski ve ddr5 sisteme geçmek istiyorum amd işlemcili bir sistem toplamayı planlıyorum eksik parçalarım işlemci, anakart ve ram. Genellikle kullandığım uygulamalar işlemci bazlı olduğu için 7500f üstü bir işlemci...
Top Bottom