Arama sonuçları: *

1. F4IRFL4Y

Alkol: Marifet Mi, Zarar Mı?

Katılıyorum
  2. F4IRFL4Y

Çöpten ipad buldum apple id hesabını kaldırabilirmiyim

Google2dan Araştırma Yap Yada Bir Bilgisayarcıya Danış
  3. F4IRFL4Y

Bak Dostum Cidden Senin Kafanda Şuan Tek Şey Alkolün Yanlış Olduğu Alkolün Kötü Olduğu Var Ne Olursa Olsun Bunları İnsanlara Dayatmak Var Sana Güzelce Cevap Veriyorum Halen Sen Bana Diyorsun Ki İsteyen Över İsteyen Gömer Sana Ne Dostum 3.Kez Diyorum Olay Senin Zararlarını Anlatman Değil İnatla...
  4. F4IRFL4Y

Aromalı Sigaralar Kaç Tl

Rica Ederim
  5. F4IRFL4Y

Bak Hocam Gene Aynı Yere Getiriyorsun Bak Kimse Bilimsel Çalışmaları Yalanlamıyor Kimse Laf Atmıyor Sana Karşıda Demiyorum Bak İnsanların Kendi Tercihi Bu Bazıları Yıllarca Yaşicak Gibi Yaşar Bazıları Yarın Ölücekmişcesine Bu Tamamen Onların Kararı Bırakın İsteyen İçsin Yani Demek Anlık Zevkten...
  6. F4IRFL4Y

Dostum Bak Haklısın Kimse Sana Zararlı Değil Demiyor Faydasının Olduğu Yerlerde Var Ama Bu Kişisel Bir Tercih Yani İsteyen İçer İçmeyen İçmez Sen Buraya İstediğin Kadar Bilimsel Birşeyler At Olay O Değil Çünkü Olay İnsanların Zevklerini Baltalamaya Çalışmak Akışına Bırak Hocam Zaten Alkol...
  7. F4IRFL4Y

Katılıyorum Kötü Kokuyor Daha Lezzetli Aktiviteler Var Ama Amaç Alkol Alıp İnsanların Rahatlayıp Gevşemesi Sigara Gibi Düşün Zararlı Gram Tadı Yok Leş Gibi Kokuyor Ama İçindeki Nikotin Uyuşturucu Gibi Rahatlatıyor Onları Alkolde Birnevi Öyle Kafayı Rahatlatıyor İnsanlar Öyle Hoş Olması Güzel Geliyor
  8. F4IRFL4Y

Aromalı Sigaralar Kaç Tl

Ben Bağımlısı Değilim Arada Alıyordum Suriyeli Bir Bakkaldan En Son 60 TL İken Sigara 35 TL Felandı Böğürtlenli Felan Yani Yarı Yarıya Satılıyor Herhalde Suriyeli Bakkallarda Bulabilirsin Belki
  9. F4IRFL4Y

Var Dostum Bu Konuyu Açma Amacın Bile Alkol Kullananlara Karşı Duyduğun Rahatsızlıkdan Yalan Mı ?
  10. F4IRFL4Y

Tamam Dostum Sen Bilirsin Sağlıklı Günler
  11. F4IRFL4Y

Alkol Kullananlara Karşı Öfkesinden Kanka Anlatmaya Çalışan 3-5 İnsan Var Hepsine Aynı Cevapları Verip Öfke Kusuyor Ve Anlamıyor
  12. F4IRFL4Y

Genel Olarak İçen İnsan İçmeyene Göre Deneyimlerine Göre Daha İyi Biliyor Haklısın Ama Hava Atma Konusuna Katılmıyorum
  13. F4IRFL4Y

Aromalı Sigaralar Kaç Tl

Puf Mu Mentollü Sigara Mı ?
  14. F4IRFL4Y

Dostum Bir Kere Senin Alkolün Zararları Diye Durup Dururken Bir Konu Açıp İnsanlarla Burda Tartışman Hata Yani Burası Alkol Topluluğu Değil Fayda Veya Zarar Konuşalım Sağlık Forumuda Değil Hani Şey Desen Anlarım Alkol İçenler Övse Sende Neden Övdüklerini Sorgulasan Yada Alkole Karşı Olanların...
  15. F4IRFL4Y

Arkadaşın Bazı İnsanlara Yazdığı Cevapları Felanda Okudum Biraz Galiba Kafada Bir Alkol Düşmanlığı Var Arkadaşın Adam İçenede Zararlarını Sayıyor Yani İçen İnsan Bilmiyor Mu Sanıyor Yoksa Bilerek Örgütlemek İçin Mi Yapıyor Anlamadım Yani Sigara İçen Adam Kanser Riskini Bilmiyor Mu Yani Gibi...
  16. F4IRFL4Y

Sahibinden üzerinden high power 600w psu aldım sağlamlığını nasıl kontrol ederim

Occt'den Power Kısmına Gelip Start Diyip Tset Et Kapanmassa Sorun Yok
  17. F4IRFL4Y

En Sevdiğiniz Bira Nedir ?

onu sormak amaçlı açtım hocam sorun olur mu diye sormak insanlara danışmanın nesi hava atmak oldu sadece dışarda bira içmek sorun çıkarır mı dedim 80 tl lik bira ile neyin havasını atacağım hocam zaten içen herkes hava atmak için mi içiyor
  18. F4IRFL4Y

Ben 3 Tane Açmadığımı Bildiğim İçin Sana Soruyorum Dostum Zaten Sen Görmüşsün Ya O Yüzden
  19. F4IRFL4Y

Hangi Konular 3 Tane Benim Açtığım Bira İle İlgili Atar Mısın Dostum Merak Ettim
  20. F4IRFL4Y

Kaç Tane Konu Açtım Hocam Bira İle İlgili İlk Konum Ayrıca Sizi Neden Rahatsız Etti Bu Konu ? 1735749947 Ne Alaka ?
Top Bottom