Neler Yeni

Alkol: Marifet Mi, Zarar Mı?

Ernest Muçi

80+ Bronze
Genel Olarak İçen İnsan İçmeyene Göre Deneyimlerine Göre Daha İyi Biliyor Haklısın Ama Hava Atma Konusuna Katılmıyorum
Yani tadı desen güzel değil leş gibi kokuyorlar ona verecekleri paraya da daha lezzetli aktiviteler var bence ama herkesin kendi kafasına göre bizi ilgilendirmiyor tabi

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
arkadaşım , zararlı. hemde çok zararlı ve bunu tartışan biri yok zaten.
benim eleştirdiğim şeyin ne olduğunu defalarca kez yazdım ve bunu sende belirtmişsin zaten neyi tartışıyorsun. bence senin kişisel sorunun alkol kullanan insanlara karşı duyduğun öfke.
yada insanlarla tartışmaya girme zorunluluğu gibi bazı psikolojik sorunların var. açtığın konu ve verdiğin cevaplardan biraz belli oluyor zaten. şu mesajları okuduktan sonra cevap ver lütfen.
lütfen sende benim yazdıklarımı oku
o zaman anlarsın neden uzun uzun açıklamalar ile konuyu uzattığımı
her bir kafadan kendince doğru bilinmiş yanlışları bilimsel olarak anlattım sözde size göre bunu anlattım diye öfke ve psikolojik sorunlarım varmış peki sizin dediğiniz olsun

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz
Yani tadı desen güzel değil leş gibi kokuyorlar ona verecekleri paraya da daha lezzetli aktiviteler var bence ama herkesin kendi kafasına göre bizi ilgilendirmiyor tabi
Katılıyorum Kötü Kokuyor Daha Lezzetli Aktiviteler Var Ama Amaç Alkol Alıp İnsanların Rahatlayıp Gevşemesi Sigara Gibi Düşün Zararlı Gram Tadı Yok Leş Gibi Kokuyor Ama İçindeki Nikotin Uyuşturucu Gibi Rahatlatıyor Onları Alkolde Birnevi Öyle Kafayı Rahatlatıyor İnsanlar Öyle Hoş Olması Güzel Geliyor

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Var Dostum Bu Konuyu Açma Amacın Bile Alkol Kullananlara Karşı Duyduğun Rahatsızlıkdan Yalan Mı ?
yazdıklarımı iyi okumanı tavsiye ediyorum sadece bilimsel sonuçlara dayalı cevaplar yazdım ve alkol kullanan kişileri ele almadım alkolden bahsettim nerenizle okuyorsunuz bunları

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kutay Orhan
lütfen sende benim yazdıklarımı oku
o zaman anlarsın neden uzun uzun açıklamalar ile konuyu uzattığımı
her bir kafadan kendince doğru bilinmiş yanlışları bilimsel olarak anlattım sözde size göre bunu anlattım diye öfke ve psikolojik sorunlarım varmış peki sizin dediğiniz olsun
yine yazdığımı okumamışsın , ki şaşırtmadı. birkaç anahtar kelimeyi birleştirip cevap atma.
"psikolojik sorunların var" yazmıyor orada.
tekrar oku.

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Katılıyorum Kötü Kokuyor Daha Lezzetli Aktiviteler Var Ama Amaç Alkol Alıp İnsanların Rahatlayıp Gevşemesi Sigara Gibi Düşün Zararlı Gram Tadı Yok Leş Gibi Kokuyor Ama İçindeki Nikotin Uyuşturucu Gibi Rahatlatıyor Onları Alkolde Birnevi Öyle Kafayı Rahatlatıyor İnsanlar Öyle Hoş Olması Güzel Geliyor
gel kurşun sıkalım oda rahatlatır sonsuz uyku misali değil mi benim de tam olarak değinmek istediğim nokta bu kısa vadede rahatlatıyor fakat zehirleyip uzun vadede zarar vermekten başka bir şey yaptığı yok rahatlama hissiyatı da kandırmaca sen de ona kanan kişilerdensin şimdi bu dediğimi yine öfkeye falan bağlarsın madem öyle git bilimsel araştırmalara bak onlar da öfkesinden araştırma yapmıyorlardır bence

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz
yazdıklarımı iyi okumanı tavsiye ediyorum sadece bilimsel sonuçlara dayalı cevaplar yazdım ve alkol kullanan kişileri ele almadım alkolden bahsettim nerenizle okuyorsunuz bunları
Dostum Bak Haklısın Kimse Sana Zararlı Değil Demiyor Faydasının Olduğu Yerlerde Var Ama Bu Kişisel Bir Tercih Yani İsteyen İçer İçmeyen İçmez Sen Buraya İstediğin Kadar Bilimsel Birşeyler At Olay O Değil Çünkü Olay İnsanların Zevklerini Baltalamaya Çalışmak Akışına Bırak Hocam Zaten Alkol Tüketen İnsanlar İnan Bunları Biliyor Bende Tüketen Birisiyim Ve Haklısın Zararlı Ama Ayda 1 Bilemedin 2 Tane Bira İçiyorum Bazende Restorantlarda Rakı İçiyorum Ben Sana Faydalı Kesinlikle İçin Demiyorum Ama Sen İnsanlara Dayatmaya Çalışıyorsun Zararlı Olduğunu

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
yine yazdığımı okumamışsın , ki şaşırtmadı. birkaç anahtar kelimeyi birleştirip cevap atma.
"psikolojik sorunların var" yazmıyor orada.
tekrar oku.
''yada insanlarla tartışmaya girme zorunluluğu gibi bazı psikolojik sorunların var'' ihtimal vermişsin bende ona karşılık kendimce cevap verdim bunu okumamaya nasıl bağladıysan tuhaf

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz
gel kurşun sıkalım oda rahatlatır sonsuz uyku misali değil mi benim de tam olarak değinmek istediğim nokta bu kısa vadede rahatlatıyor fakat zehirleyip uzun vadede zarar vermekten başka bir şey yaptığı yok rahatlama hissiyatı da kandırmaca sen de ona kanan kişilerdensin şimdi bu dediğimi yine öfkeye falan bağlarsın madem öyle git bilimsel araştırmalara bak onlar da öfkesinden araştırma yapmıyorlardır bence
Bak Hocam Gene Aynı Yere Getiriyorsun Bak Kimse Bilimsel Çalışmaları Yalanlamıyor Kimse Laf Atmıyor Sana Karşıda Demiyorum Bak İnsanların Kendi Tercihi Bu Bazıları Yıllarca Yaşicak Gibi Yaşar Bazıları Yarın Ölücekmişcesine Bu Tamamen Onların Kararı Bırakın İsteyen İçsin Yani Demek Anlık Zevkten Mutlu Oluyor İnsanlar Sende Uzun Vaatte Mutlu Oluyorsun Demek Yani Ne Yapabilir Herkesin Kendi Yaşam Biçimi

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Dostum Bak Haklısın Kimse Sana Zararlı Değil Demiyor Faydasının Olduğu Yerlerde Var Ama Bu Kişisel Bir Tercih Yani İsteyen İçer İçmeyen İçmez Sen Buraya İstediğin Kadar Bilimsel Birşeyler At Olay O Değil Çünkü Olay İnsanların Zevklerini Baltalamaya Çalışmak Akışına Bırak Hocam Zaten Alkol Tüketen İnsanlar İnan Bunları Biliyor Bende Tüketen Birisiyim Ve Haklısın Zararlı Ama Ayda 1 Bilemedin 2 Tane Bira İçiyorum Bazende Restorantlarda Rakı İçiyorum Ben Sana Faydalı Kesinlikle İçin Demiyorum Ama Sen İnsanlara Dayatmaya Çalışıyorsun Zararlı Olduğunu
isteyen içer isteyen içmezse o zaman isteyen zararlarına değinir isteyen faydalarına peki ya bundan ''sana ne'' kendinle çelişen cümleler kuruyorsun tartışamalara girerken bari hazırlıklı olun

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz
isteyen içer isteyen içmezse o zaman isteyen zararlarına değinir isteyen faydalarına peki ya bundan ''sana ne'' kendinle çelişen cümleler kuruyorsun tartışamalara girerken bari hazırlıklı olun
Bak Dostum Cidden Senin Kafanda Şuan Tek Şey Alkolün Yanlış Olduğu Alkolün Kötü Olduğu Var Ne Olursa Olsun Bunları İnsanlara Dayatmak Var Sana Güzelce Cevap Veriyorum Halen Sen Bana Diyorsun Ki İsteyen Över İsteyen Gömer Sana Ne Dostum 3.Kez Diyorum Olay Senin Zararlarını Anlatman Değil İnatla Tek Bir Düşünceden Gitmen Ve Başka İnsanların Düşüncelerine Saygı Duymaman

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,720