Arama sonuçları: *

1. Riddle

İlk defa spora başlıyorum ne yapmam gerek

…..hdhdh
  2. Riddle

İlk defa spora başlıyorum ne yapmam gerek

En önemli şey beslenme %80 beslenme %20 spor ben 1 yıldır yapıyorum beslenme olmadığı için bileye benzemedim hala
  3. Riddle

Bıcaklandım dava açsam ne yapabilirim

😁
  4. Riddle

Yok kral dava açsam kesin alırımda yara derin değil 4 dikis attılar bebeyle arkadaslığımı kestim ablamda avukat avukatta hazırdı
  5. Riddle

Şuan düsündümde etmicem sanırım elemanın babası falan yok çalışıyo işde bozmayım sicilini yazık olur arkadaslığı kestim yarada 10güne iyileşir yürüyebiliyom zaten
  6. Riddle

Kağıt verdiler bitane demir girmis falan yazıyodu raporda tomogrofi raporu falan çıktı bebeye aşırı uyuz oldum gidip açıyım dava
  7. Riddle

1 gün önce 6 yıllık arkadasım denen eleman tarafından bıcaklandım sinirliydibana patladı 4 dikiş attılar bebeye bişey olmasın demir girdi dedim 4 dikis attılar 3 4 cm derinlikte bacaktan bebeye bari eşofman al dedim car cur etti sinirimi bozdu dava acsam tazminat falan alabilir miyim...
  8. Riddle

🔥İndirim Bitlo x getir getiryemekte geçerli 200tl kupon

2 kere 35 TL'ye burger yedim daha yicektim şuan arkadas denedi 100 tl diyor herkesde öylemi
  9. Riddle

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Papel Üye Ol KYC Tamamla 500TL+50TL 🔥🔥

seri ref stın özelden
  10. Riddle

🔥İndirim Paypay Üye Ol 100TL Hediye

Paribu hala veriyomu
  11. Riddle

Apple adaptör ve şarj kablosu değişimi var mı

1.5 yıl önce telefonun yanında adaptör aldım ve şuan bozuldu jarj etmiyor kutunun içinden çıkan kabloda bozuldu gözle görülür hasar yok teknosadan aldım garantiye giriyor mu değişim yaparlar mı
  12. Riddle

Android 10.000 ₺ Telefon önerisi

Yd mantıklı imei attırabiliyosun zaten andıra
  13. Riddle

Android 10.000 ₺ Telefon önerisi

2 el iPhone 11 uzun yıllar kullanmak istiyorsan
  14. Riddle

🔥İndirim SSN SPORTS %40 İNDİRİM!!!!🔥🔥🔥

Alınır mı un değildir demi
  15. Riddle

Galaxy S24 vs İphone13

İphone olsun taştan olsun benim için kamera önemli ve reels aralarında takılmaması😁
  16. Riddle

Galaxy S24 vs İphone13

Kral iphone optimizasyonki hiçbişeyde yok boş android alma benim tavsiyem 2 el temiz 13 pro al telefonculardan değil ilk ellerden 13 de güzel telefon fakat 13 pro ayrı bi seviye
  17. Riddle

İOS Beta 18.1 sürümden resmi sürüme en kolay geçiş.

Yüklenir mi çok hata varmı resmi sürümü mü bekleyim
  18. Riddle

A101 de Adidas Hoops 3.0 ayakkabılar 999₺

Nerden alıyosunuz hocam bende kaliteli replika satan biryer arıyorum
  19. Riddle

A101 de Adidas Hoops 3.0 ayakkabılar 999₺

3700 e nike.com dan aldığım jordan lowun 4 5 ayda geldiği hal hor kullanmadım mahallede falan giymedim değişim veya iade de yapmadılar instreet den alınır ayakkabı arkadasım 5 kere değiştirdi en ufak kusurunda ben bundan sonra replika ayakkabılara yöneliyorum
  20. İphone 13 midnight 128gb

İphone 13 midnight 128gb

İPHONE 13 MİDNİGHT 128GB DEĞİŞEN PARŞASI YOKTUR TELEFON AÇILMAMIŞTIR GARANTİSİ YENİ BİTMİŞTİR PİL SAĞLIĞI:79 KAMERA KENARLARINDA 13 MODELLERİNDE KRONİK OLARAK BOYA ATMASI OLMUŞTUR VE KÖŞELERDE UFAK TEFEK VURUKLAR VARDIR HARİCİ TELEFON TEMİZDİR Model Yükseltmek için satıyorum yurt dışı 14 pro 15...
Top Bottom