Neler Yeni

İlk defa spora başlıyorum ne yapmam gerek

ozy_34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Özgür Boşnak
Merhaba arkadaşlar askeri sınavlara hazırlanmaya çalışıyorum şu anda 5 şınav anca çekebiliyorum bunu 20'ye çıkartmam lazım 1 ay içinde kollarım güçsüz güçlendirmem lazım 400 metre koşu yapmam lazım bana bunun için bir full body program önerir misiniz en azindan güç ve kuvvet katsın bana mülakata gidene kadar ayrıyeten beslenme için çok zamanım olmadığı için protein tozu alacağım bir zararı olur mu? Protein tozunu fitnessdan çıkınca içicem sonra koşu pistine gidip 400 metre koşu denemeleri yapacağım böyle kullanınca bir zararı olur mu teşekkürler.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Alper Kaplan
Merhaba arkadaşlar askeri sınavlara hazırlanmaya çalışıyorum şu anda 5 şınav anca çekebiliyorum bunu 20'ye çıkartmam lazım 1 ay içinde kollarım güçsüz güçlendirmem lazım 400 metre koşu yapmam lazım bana bunun için bir full body program önerir misiniz en azindan güç ve kuvvet katsın bana mülakata gidene kadar ayrıyeten beslenme için çok zamanım olmadığı için protein tozu alacağım bir zararı olur mu? Protein tozunu fitnessdan çıkınca içicem sonra koşu pistine gidip 400 metre koşu denemeleri yapacağım böyle kullanınca bir zararı olur mu teşekkürler.
Hocam düzenli kardiyolara başla antrenman olarak fullbody bir program isteyebilirsin antrenörlerden. Hergün düzenli şınav mekik barfiks çek dayanıklılığın artsın. Kendini fazla zorlamadan ağırlık antrenmanı yap

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Berat
En önemli şey beslenme %80 beslenme %20 spor ben 1 yıldır yapıyorum beslenme olmadığı için bileye benzemedim hala

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Enes Budak
Protein tozunun HİÇBİR ZARARI YOKTUR. (Günde 10 ölçek içmediğin sürece.)

Isınma:
3x tükeniş şınav (yere yatana kadar çek, her tekrar nizami olmasına gerek yok , düşene kadar çek)
3x tükeniş barfiks (aynı şekilde tükenişe git , eğer barfiks çekemiyorsan, salonunda barfiks makinesi varsa destekli çek, yoksa yarım çek)

Antreman:
Bench Press 4x8-10
Shoulder Press 4x8-10
Lat Pulldown 4x8-10
Leg Press 4x10-12
Biceps Curl 3x8-10
Triceps Pushdown 3x8-10

Ağırlıkları kendine göre ayarlarsım , haftanın EN FAZLA 5 GÜNÜ AĞIRLIK ANTREMANI YAP , YOKSA VÜCUT KENDİNİ TOPARLAYAMAZ.
+ SAKIN EGOLİFTİNG YAPMA, YANİ KALDIRAMAYACAĞIN VEYA SENİ AŞIRI ZORLAYACAK AĞIRLIĞA GİRME , GEREK YOK.
Başarılar.

hsyncan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Can
En önemli şey beslenme %80 beslenme %20 spor ben 1 yıldır yapıyorum beslenme olmadığı için bileye benzemedim hala
Evet. Şekeri, Beyaz ekmeği, bırakman gerek Kilonx2 kadar protein alman gerek Günlük ortalama 3-4litre su tüketmen gerek bünyeden bünyeye değişebilir su tüketimi 300gr karbonhidrat da ortalama bir birey icin uygun fakat herkesinki ayni olmuyor tabii ki chat gptye boy kilo vs. vererek öğrenebilirsin günlük besin makrolarini
Mesaj otomatik birleştirildi:

Protein tozunun HİÇBİR ZARARI YOKTUR. (Günde 10 ölçek içmediğin sürece.)

Isınma:
3x tükeniş şınav (yere yatana kadar çek, her tekrar nizami olmasına gerek yok , düşene kadar çek)
3x tükeniş barfiks (aynı şekilde tükenişe git , eğer barfiks çekemiyorsan, salonunda barfiks makinesi varsa destekli çek, yoksa yarım çek)

Antreman:
Bench Press 4x8-10
Shoulder Press 4x8-10
Lat Pulldown 4x8-10
Leg Press 4x10-12
Biceps Curl 3x8-10
Triceps Pushdown 3x8-10

Ağırlıkları kendine göre ayarlarsım , haftanın EN FAZLA 5 GÜNÜ AĞIRLIK ANTREMANI YAP , YOKSA VÜCUT KENDİNİ TOPARLAYAMAZ.
+ SAKIN EGOLİFTİNG YAPMA, YANİ KALDIRAMAYACAĞIN VEYA SENİ AŞIRI ZORLAYACAK AĞIRLIĞA GİRME , GEREK YOK.
Başarılar.
Spora yeni baslayacagini soyluyor ve maksimum 5 adet sinav cekebildigini soyluyor serbest agirlik antrenmani oneriyorsun sakatlanma riski var bench yerine chest press makinesi kullanmalı chest press makinesinde her iki tarafada 35-35 yapabildiği zaman benchpress e gecis yapmali

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Berat
…..hdhdh

Son düzenleme:
Şınavını güçlendirmen için ilk başta istisnasız her gün şınav çekmen gerekiyor. Yani örnek veriyorum ilk set 5 tane çektin ya sonra kız şınavına geç. Sigara kullanıyorsan azalt su içimine önem ver ve sağlıklı beslen. Bu kadar basit. Bunları yaptıktan sonra şınavı bir gün arayla çekmeye başlayabilirsin.

Top Bottom