Neler Yeni

Bıcaklandım dava açsam ne yapabilirim

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Berat
1 gün önce 6 yıllık arkadasım denen eleman tarafından bıcaklandım sinirliydibana patladı 4 dikiş attılar bebeye bişey olmasın demir girdi dedim 4 dikis attılar 3 4 cm derinlikte bacaktan bebeye bari eşofman al dedim car cur etti sinirimi bozdu dava acsam tazminat falan alabilir miyim? Bıcaklarken videosu bile var ve yunus polisler gördü bıcaklarken

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
1 gün önce 6 yıllık arkadasım denen eleman tarafından bıcaklandım sinirliydibana patladı 4 dikiş attılar bebeye bişey olmasın demir girdi dedim 4 dikis attılar 3 4 cm derinlikte bacaktan bebeye bari eşofman al dedim car cur etti sinirimi bozdu dava acsam tazminat falan alabilir miyim? Bıcaklarken videosu bile var ve yunus polisler gördü bıcaklarken
Allah akıl fikir versin sana da o arkadaşın olacak herife de.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Allah akıl fikir versin sana da o arkadaşın olacak herife de.
Qanka bende sana sinirlendim hadi seni bıçakliyim. Kafaya bak :D o hastane raporuyla da bi cacık olmaz zaten videoyla da olmaz :D video yu hastanede yalanlamışsın zaten.

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Salih ÇARDAK
1 gün önce bıçaklanıp 1 gün sonra buraya ağlamak? Oyuncak bıçak ile evcilik oyunudur o

kanka şikayet et siciline işlesin elemanın arkadaşlığı da kes bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
...
Olsaydı hocam. Neden bıçaklayan elemana bir şey olmasın dediniz?

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Berat

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,895
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Şuan düsündümde etmicem sanırım elemanın babası falan yok çalışıyo işde bozmayım sicilini yazık olur arkadaslığı kestim yarada 10güne iyileşir yürüyebiliyom zaten
aynen arkadaşını bıçaklayan adam sokaktaki başka bi yabancıyı parçalayarak öldürür şikayet falan etme sen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,105
Üyeler
164,614
Son üye
Atlean
Top Bottom