Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ Kazıklandım Herhalde :(

Bir problem yok gibi resimde ki ürün Aerocool ürünü bildiğim kadarıyla yani taklit değildir. Fiyatı da normal kullanabilirsiniz sadece RGB değil o kadar.
  2. A

PC si çok iyi olanların bile valorantı düşükte oynamanın sebepleri

Özellikle profesyonel FPS oyuncuları, oyunda dikkatlerinin dağılmaması için düşük grafikleri daha fazla tercih ederler. Çünkü düşük grafik hem olası FPS drop ihtimalini azaltır(FPS drop demek profesyonel oyuncular için büyük bir problem demektir. Valorant içerisinde skiller olduğu için FPS drop...
  3. A

Çözüldü✓ Kazıklandım Herhalde :(

Yorumda RGB olmadığını ve farklı ürün gönderdiklerini yazmış 2 kişi. Hatta birisi ürünün taklite benzediğini iddia etmiş. Yorumları okumadınız mı alırken? Bu arada yorumlar birkaç gün önce atılmış siz aldıktan sonra atmış olabilirler.
  4. A

Bu GTX 750ti alınır mı?

Ben en iyisi alınır mı? olarak düzelteyim başlığı çünkü dediğiniz gibi gerçek olduğu kesin gibi.
  5. A

Bu GTX 750ti alınır mı?

Merhabalar ben bir ekran kartı almayı düşünüyorum. İnternette bir ilan buldum ve kartı almayı düşünüyorum kart GTX 750ti ancak daha önce eşine benzerine az rastlanılmış bir kart. İnternette Dell GTX 750ti yazınca kart çıkıyor yani böyle bir kart gerçekten var sanırım OEM olabilir emin değilim...
  6. A

950 TL'ye Asus GTX 950 Alınır mı?

İşin garip yanı GTX 950, GTX 750ti'dan iyi kart değil mi? Piyasaya bakıyorum GTX 750ti'lar 1000+ TL üstünde dolaşıyor. GTX 950 kartlarda 1.200 TL falan. 950 TL bana biraz garip geldi dikkat et alırken ucuz ürün satan gördü mü korkuyorum şahsen ben.
  7. A

Sizce bu ilan güvenilir mi?

Detaylı araştırmadım zaten ama yakın güç çektiklerini tahmin ediyordum. Hatta ben R7 370 daha yeni nesil diye düz mantık çektiği değer daha azdır diye düşünmüştüm ama yanılmışım sanırım. Dediğim PSU pek dert değil bu kartlara bakacağım şimdilik.
  8. A

PSU pek mühim değil beslemezse değiştiririm. Bu PSU ile birlikte konu açmıştım ve HD 7850 önermişlerdi, o olmasa bile R7 370 besleyebilir bir ihtimal.
  9. A

Cevaplar için teşekkürler düşük bir ihtimaldi belki fanı hızlı dönüyor açıklamasının altında bilmediğim bir şey vardır diye düşündüm ondan sorayım dedim dediğiniz gibi şüphelendirici olduğu için başka ilanlara yöneleceğim. 1621465685 Bu arada sizi yakalamışken izninizle bir soru sormak...
  10. A

Hayır atmadım çünkü fiyat düşme sebebi mantıksız geldi. Dediğiniz gibi kartın arızalı fiyatı bu. Bilgisiz birisi gibi de görünmüyor piyasayı bilmediğini düşünmüyorum pek açıkçası.
  11. A

Merhabalar son zamanlar ekran kartı bakıyorum kendime. Şöyle yeni açılmış bir ilan gözüme çarptı. Mesaj atıp konuşacaktım ancak öncelikle size sorayım dedim. Sizce açıklamada ki fiyat düşme sebebine inanılmalı mı? Bana çok şüphelendirici geldi...
  12. A

Kargo Dağıtımları Kaça Kadar Sürüyor?

Ben Yurtiçi kargo sitesine baktığımda son dağıtım saati 18.00 yazıyordu ancak kargom yaklaşık 1 saat önce 19.00'a doğru teslim edildi. Muhtemelen sizin de gelir diye tahmin ediyorum.
  13. A

eski pcye 1000tl ile ne yapabilirim

Bence ikinci el bir işlemci ve ucuz bir ekran kartı alabilirsiniz. Fiyatlar ne kadar bilmiyorum araştırmanız gerekli. Ayrıca en kötü 4 GB Ram alıp eklerseniz güzel olur. Burada anakartınıza uyumlu bir işlemcinin GTX 570 ile birleştiğinde low ayarlarda 200+ FPS verdiği gözüküyor...
  14. A

Sahibinden Param Güvende Kargo Karmaşası

Son zamanlarda Sahibinden sitesinden birçok ilana göz attım. Birçoğunuzun bildiği üzere Param Güvende adında yeni bir alışveriş sistemi çıkardılar. Bu sisteme göre okuduklarıma göre kargo iki taraf içinde ücretsiz oluyor. Ancak kargo ücretsiz olmasına rağmen Param Güvende ilanlarına kargoyu...
  15. A

GTX 550 Ti 1GB Alınır mı?

Alınmaz.
  16. A

Kalem Havya ile Şarj Soketi Değiştirilir mi?

Elimde uzun süredir boşta duran LG G4 var. Bu modelde şarj soketi problemi olduğu için daha önce değişmesine rağmen yine bozulmuştu. Soketi değiştirip telefonu aktif hale getirebilirim ancak internette araştırdığım kadarıyla soketi değiştirmek için sıcak hava tabancası gerekiyor. Benim sorum...
  17. A

Çözüldü✓ Apu sistem toplamak için tavsiye

Aynen öyle en mantıklısı farklı farklı sitelerden indirimlerle almak. Direk kolaylık olsun diye alışkanlıktan Hepsiburada'dan listeledim ürünleri. Bunlar sadece kağıt üstünde tabi. Kasayı detaylı incelemedim baya satın alan ve öven olmuş ki markası Corsair o yüzden eklemek istemiştim değiştirmek...
  18. A

Öneri 900 TL Bütçe Sıfır Ekran Kartı?

Yazık olmuş. Ben de zamanında RX 5600XT falan almadım kaç kere indirimde görmeme rağmen. Şimdi de keşke alsaydık diyoruz işte :D
  19. A

İleriye dönük olmasının işlemciyle alakası yok çünkü işlemci satılacak zaten. Ama benim hatam belirtmeyi unutmuşum 3400G göremedim Hepsiburada sitesinde.
  20. A

Sana şöyle bir APU sistem ayarladım. Kasa ve SSD'yi çok detaylı araştırmadım ama yorumları baya olumlu ki zaten markaları güzel. Böyle bir sistem hazırlamamın sebebi, geleceğe yönelik olması. Fark ettiysen B550 anakart koydum. Ayrıca PSU 650W ve RAM bellekler 3200 MHz çift kanal. Yani ileride...
Top Bottom