Ram 4gb yapılabilirAnakart: msi 760gm p23fx
İşlemci:amd athlon x2 250
Ram:2 gb 1333mhz
psu:300w
1000 TL ile valorant, cs go, ets2 gibi oyunlarını oynatması için ne yapılabilir
Hangi işlemci ve ekran kartını önerirsiniz bu anakarta uyumluRam 4gb yapılabilir
İşlemci arttırılıp
2. El kart alınabilir
Pek bilgim yok o konudaHangi işlemci ve ekran kartını önerirsiniz bu anakarta uyumlu
Anakart: msi 760gm p23fx
İşlemci:amd athlon x2 250
Ram:2 gb 1333mhz
psu:300w
1000 TL ile valorant, cs go, ets2 gibi oyunlarını oynatması için ne yapılabilir
Anakart 1333mhz destekliyor diye biliyorum bu rami taksam sorun olurmuGüç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comİşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comRAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Sorun olmaz, 1333 MHz hızda çalışır sorunsuz.Anakart 1333mhz destekliyor diye biliyorum bu rami taksam sorun olurmu
Dediğiniz GPU ve CPU birleşimi arkadaşın bütçesini aşacak ve PSU yetersiz kalacaktır.Bence ikinci el bir işlemci ve ucuz bir ekran kartı alabilirsiniz. Fiyatlar ne kadar bilmiyorum araştırmanız gerekli. Ayrıca en kötü 4 GB Ram alıp eklerseniz güzel olur.
Burada anakartınıza uyumlu bir işlemcinin GTX 570 ile birleştiğinde low ayarlarda 200+ FPS verdiği gözüküyor. https://pc-builds.com/cyri/FX-8140_Eight-Core/GeForce_GTX_570/04e00f/
Anakartınıza uyumlu işlemcileri buradan CPU ya tıklayarak görebilirsiniz: https://tr.msi.com/Motherboard/support/760GM-P23-FX#support-test