Neler Yeni

Sizce bu ilan güvenilir mi?

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Merhabalar son zamanlar ekran kartı bakıyorum kendime. Şöyle yeni açılmış bir ilan gözüme çarptı. Mesaj atıp konuşacaktım ancak öncelikle size sorayım dedim. Sizce açıklamada ki fiyat düşme sebebine inanılmalı mı? Bana çok şüphelendirici geldi.

dayı söylicem şu kendi memleketinden al en son güveneceğin yer ise başka yerden sahibinden almak olsun çünkü get ile bile alsan sorunlu kendi memleketinden almanı tavsiye ederim dolandırılma ihtimalin yüksektir
örnek vermek gerekirse BEN zamanında sahibinden R9 270x alcaktım ekran kartı geldi ama ful gitmiş halde kondansatörleri ful yanmış halde ve tamir edilemeyecek halde gelmişti
tabi bu olay 3 sene önce oldu

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu fiyata bu kart satılmaz. Bir bit yeniği var. Sırf fan hızlı dönüyor diye bu kadar da ucuza satılmaz bence.
Bahane o kesin wattman hataları falan alıyordur ısınıyordur ekran gidip geliyordur bişey kesin vardır yoksa hangi enayi 550tlye r7 370 versin demi

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bahane o kesin wattman hataları falan alıyordur ısınıyordur ekran gidip geliyordur bişey kesin vardır yoksa hangi enayi 550tlye r7 370 versin demi
Bir de fan hızlı çalışıyor diye. Daha iyi işte daha serin çalışır 😁

Sensei123

80+ Bronze
Merhabalar son zamanlar ekran kartı bakıyorum kendime. Şöyle yeni açılmış bir ilan gözüme çarptı. Mesaj atıp konuşacaktım ancak öncelikle size sorayım dedim. Sizce açıklamada ki fiyat düşme sebebine inanılmalı mı? Bana çok şüphelendirici geldi.

Testlerini yaptır şüpheli bir durum varsa alma bu kadar basit

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa Şen
HD7850 ile çektikleri Güç neredeyse aynı.
Detaylı araştırmadım zaten ama yakın güç çektiklerini tahmin ediyordum. Hatta ben R7 370 daha yeni nesil diye düz mantık çektiği değer daha azdır diye düşünmüştüm ama yanılmışım sanırım. Dediğim PSU pek dert değil bu kartlara bakacağım şimdilik.

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
illa alacaksan get açtır ama çok güvenilir değil gibi

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Ben 400 e almistim r7 370 i vay be
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bu kartın forza horizon 4 test videosunu izledim fps baya düşük akıcılık yok gibi saçma değil mi bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,004
Üyeler
164,593
Son üye
white358
Top Bottom