Neler Yeni

Sizce bu ekran kartını alsam mı yoksa riskli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,055
İsim
Burak Karadağ
@Keepr Gerçi zaten param güvende ile almış olsam kart bana gelse ben test etsem ardından herhalde ben onay vermeden para karşı tarafa aktarılamaz.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Volkan
Gigabyte RX7700XT alsam 17k zaten ama o parayla sapphire nitro çok daha kaliteli ama ikinci el ancak gelir o fiyata
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bende sökerdim direkt, bu arada bir karttan mining yapılıp yapılmadığı nasıl tespit ediliyor acep
edilemiyor hocam soakcaksın teste ısılar normalse performansa bakacasın normalse yorulmamıştır birde bios atıyorlar sürümler doğruysa sorun yok gibi ama net kesin değil

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,285
İsim
Kadir
Sen ne dersin Gigabyte RX7700XT almaya değer mi?
Fiyatına bağlı değebilir kasım ayında geri ödemeyle 7800 xt 15.300 e geldiği için ikinci el fiyatlarını yüksek buluyorum ben
ek olarak üstteki kartı param güvende ile aldığında ödeyeceğin miktar bir hayli artacak frostpunk edition var snerjıde hepsipay ödemesiyle 15.300 e mi ne geliyor en tepe model oda

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Volkan
Gigabyte RX7700XT alsam 17k zaten ama o parayla sapphire nitro çok daha kaliteli ama ikinci el ancak gelir o fiyata

Evet bende sökerdim direkt, bu arada bir karttan mining yapılıp yapılmadığı nasıl tespit ediliyor acep
hacı sen bilirsin kart sana gelirde beğenmezsen güvende komisyonun gidecek güvende ile alsan ztn sıfır parası vermiş olacaksın onu hesaplamadın sanırım

gerçi güvende ile 15500 oluyor bence çok 2 k daha koy kafan rahat olsun derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,055
İsim
Burak Karadağ
test videosu iste hocam. ısı değerleri iyiyse çok iyi kartı ucuza almış olursun.
2.el için fiyatı yüksek bence
Nitro plus ile pure arasında ciddi bir performans farkı yok. 17k sıfırı.
Beyler varmış ya zaten vallahi ben bunu hiç göremedim, şimdi farkettim Amazonda varmış, içim rahatladı şuan (SADECE 1 ADET KALMIŞ :()
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGLY...epeyt-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=6

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,055
İsim
Burak Karadağ
Hepsiburadada da var satıcı Hepsiburada. Aynı fiyat, hangisine güvenirsen
Teşekkür ederim, ben buna herhalde taksit uygular alırım. + Birde kasa ile ilgili fikrinizi almak istiyorum sizce hangi kasayı alayım? (Corsair de egsoz fanı yok)
@thepublicman @Volkan:/ @Keepr @Palo DAYI 👑

deepcool.png

corsair.png

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Volkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,055
İsim
Burak Karadağ
BEN OLSAM CORSAİR
Corsair'in o fanlarından aynısından bir tane alsam +790 ₺ ödeyeceğim ve ikisi de çok cezbediyor Corsair kalite kokan uzun yıllar bildiğimiz güvenli bir marka ve çok premium, DeepCool ise yeni marka ve onlarında gerçekten işlerini beğeniyorum, mesh ve güzel hava akışı alan kasalar, ikisinde de gold psu var tam modüler.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Volkan
Corsair'in o fanlarından aynısından bir tane alsam +790 ₺ ödeyeceğim ve ikisi de çok cezbediyor Corsair kalite kokan uzun yıllar bildiğimiz güvenli bir marka ve çok premium, DeepCool ise yeni marka ve onlarında gerçekten işlerini beğeniyorum, mesh ve güzel hava akışı alan kasalar, ikisinde de gold psu var tam modüler.
sana kalmış ben corsairi seviyom

Top Bottom