Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

MMORPG oyun önerisi istiyorum(Düşük sistem)

Hiç oynamadım bir şey diyemeceğim ama MMORPG oynamak bana artık çok zor ve yorucu geliyor. Onun yerine bu kadar vakti MMORPG de geçirmek yerine bir iki el normal bir oyun atıp sonrasında geleceğimiz için daha yararlı şeylerle uğraşmak daha mantıklı geliyor artık 😂
  2. AGUMBA

MMORPG oyun önerisi istiyorum(Düşük sistem)

P2w olmayan oyunlar dünyanın güzel olduğu zamanlarda kaldı... Artık hepsi bas parayı kes karayı oldu 😂 ama yapıcak bişey yok ne yapalım...
  3. AGUMBA

🔥İndirim Alienware AW3225QF 32 inç 4K UHD 240 Hz, QD OLED, 0,03 ms 41.200 tl

QD olayı çok iyi ya bende MSI g274qpf-qd var 2k 165hz. Normal moddan premium colour moduna bir çekiyorum ya bir oyunda çimenlerin rengi böyle değişemez resmen mest oluyorum 🤤 bide bu monitörleri düşünemiyorum...
  4. AGUMBA

Telefona 3 taksit yapılıyormu?

Direkt karta taksitle olmuyor biz de telefonu geçen sene aldık 1735892516 Ama sen yine de bi bak
  5. AGUMBA

Telefona 3 taksit yapılıyormu?

Hayır yapılmıyor ama biz alırken Akbank faizsiz kredi veriyordu 3 taksit ile. Bize 25 bin çıkmıştı üstünş de nakit tamamlamıştık. Sen bütün teknoloji mağazalarını gez ve hangisinde ne kampanya var bi bak. Eğer aynı mağazadan 2 ayrı yerde varsa mümkünse 2 sine de sor çünkü bazen bi mağzanın...
  6. AGUMBA

S24 ultra ram plus kapatınca çok stabil oldu

Ram plus nedir? Yeterli hafıza varsa ram in arttırılması olayı mı?
  7. AGUMBA

Şarjlı matkap önerisi lazım

Einhell in cihazları vardı geçen indirimde falan dı bi bak istersen markaya. Mesela biz seneleeeer önce a101 den bitane şarjlı almıştık kaç sene oldu hâlâ çalışıyor mesela biraz da şans işi. Tam senin işini görecek bir malzemeydi a101 den aldığımız
  8. AGUMBA

Çözüldü✓ 27 inç 4K monitör mü, 27inç 2K monitör mü?

Kaç k olursa olsun 60 Hz monitör düşünme kardeşim. Ya paraya kıy 4k 100 Hz üstü bişey al yada 2k monitör al. Bende MSI g274qpf-qd var 2k ben çok memnunum monitörden ama biraz fiyatlar arttı tabi...
  9. AGUMBA

🗣️Resmi gazete yayınlandı

İşte sırf bunu bildiğim için gidip 10 yıllık pasaport aldım. Her sene aynı muhabbet
  10. AGUMBA

Santral Mesafe 1276 Metre yazıyor 50mb dowland 15mb uplod alt yapım var

O konu hakkında normal bayiler sana yardım edemez olduğun bölgedeki Türk Telekom müdürlüğü'ne gidip durumdan bahsedebilirsin bir şey yapıp yapmamaları senin ne kadar ısrarcı olup olmadığına göre değişecek haberin olsun o yüzden sağlam pres yap 😂 bir de mahallemdeki kutuda boş yer olup olmaması...
  11. AGUMBA

Santral Mesafe 1276 Metre yazıyor 50mb dowland 15mb uplod alt yapım var

Mesafe hızı direkt olarak etkiler mesela benim 5 kilometre ve maksimum 5 megabit internet gelebiliyor o yüzden bu kadar mesafeye 50 megabit internet alabiliyorsan gayet güzel.
  12. AGUMBA

Karışık bir tavsiye sorusu

Dram in belli başlı konularda avantaj olduğunu okumuştum formunda başka pek bir bilgim yok şimdi ne söylesem yalan olur. Bu arada bende de Corsair mp600 pro XT var çok memnunum Bence direkt alıp geçebilirsiniz zaten halihazırda bir SSD daha var
  13. AGUMBA

Termal macun önerilerinizi bekliyorum

İyi uygulama yapman lazım çünkü 2 kere kullanılan dersen ucu ucuna 2 kere yetebilir 1735509455 Hem nasıl
  14. AGUMBA

Ben bunun 5 Gr olanını 280 TL ye denk getirmiştim hâlâ hatırladıkça mutlu olurum hahshaha
  15. AGUMBA

Kyronaut modeli 12.5 kw her model ayrı kW değerlerine sahip. Aynı kW değerine sahip 2 modeli olmadığı için yazmaya gerek görmedim. Hangisi soğutucu ile bunu aldığımın bir önemi yok çünkü ben masaüstünde kullanıyorum bu arkadaş laptopta kullanacak O yüzden benim kule tipi soğutucu mu modeli bu...
  16. AGUMBA

Altyapı olmayan bina

Ya bu internetin gelme olayı müşterinin karşı tarafı ne kadar darladığına göre çok değişiyor burada yine bir konu vardı oradaki arkadaş bölgesindeki Türk telekom'un müdürünü habire darlıya darlıys 1000 megabitlik altyapı getirtmişti ama bir de kendisine sorun neler çekti 😂 bana kalırsa iptal...
  17. AGUMBA

Thermal grizzly kyronaut ben R5 7600x ile kullanıyorum 105w ve ısınan bir işlemci olmasına rağmen maks 65 civarını falan gördüm oyunlarda. Biraz pahalıdır ama iyidir
  18. AGUMBA

58-65 arası laptop öneri

Allah kolaylık versin
  19. AGUMBA

Karışık bir tavsiye sorusu

Alabiliyorken alabildiğin en üst seviyeyi almalısın bence çünkü malum her şeyin fiyatı acayip zıplıyor ki 700 TL dediğinde iki İskender parası
Top Bottom