Neler Yeni

Telefona 3 taksit yapılıyormu?

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Beyler selam teknosa veya başka bi yerden iPhone 15 almayı düşünüyorum 3 taksitle taksit yapılıyor değilmi? Bilgisi olan varmı acaba.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Beyler selam teknosa veya başka bi yerden iPhone 15 almayı düşünüyorum 3 taksitle taksit yapılıyor değilmi? Bilgisi olan varmı acaba.
Hayır yapılmıyor ama biz alırken Akbank faizsiz kredi veriyordu 3 taksit ile. Bize 25 bin çıkmıştı üstünş de nakit tamamlamıştık. Sen bütün teknoloji mağazalarını gez ve hangisinde ne kampanya var bi bak. Eğer aynı mağazadan 2 ayrı yerde varsa mümkünse 2 sine de sor çünkü bazen bi mağzanın kampanyadan haberi olmayabiliyor bize öyle olmuştu...

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır yapılmıyor ama biz alırken Akbank faizsiz kredi veriyordu 3 taksit ile. Bize 25 bin çıkmıştı üstünş de nakit tamamlamıştık. Sen bütün teknoloji mağazalarını gez ve hangisinde ne kampanya var bi bak. Eğer aynı mağazadan 2 ayrı yerde varsa mümkünse 2 sine de sor çünkü bazen bi mağzanın kampanyadan haberi olmayabiliyor bize öyle olmuştu...
Valla hocam bizim bi abi var geçen yıl bu dönemde 3 taksit 14 plus almıştı teknosadan bende o yüzden bi sorayım dedim

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Valla hocam bizim bi abi var geçen yıl bu dönemde 3 taksit 14 plus almıştı teknosadan bende o yüzden bi sorayım dedim
Direkt karta taksitle olmuyor biz de telefonu geçen sene aldık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama sen yine de bi bak

BARIS31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Barış
vatandan alışveriş kredisiyle faizsiz 3 taksitle almıştım s24 plus

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Anıl G
hepsiburada üzerinden hepsipay hesabı aç yoksa sonra hepsiburada limitine bak benim hepsiburada limitim 50 bin lira. istediğim herşeyi eğer üstünde hepsiburada ibaresi varsa ki çoğunda oluyor taksitli alabiliyorum ha faiz biniyor mu biniyor ama ona yapacak bir şey yok mesela dualsense aldım 2 gün önce 4 bin lira değil 2 bin ödedim diğer son taksitim mart 1 de mesela.

Top Bottom