Arda Fisher
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 580
Beyler selam teknosa veya başka bi yerden iPhone 15 almayı düşünüyorum 3 taksitle taksit yapılıyor değilmi? Bilgisi olan varmı acaba.
Hayır yapılmıyor ama biz alırken Akbank faizsiz kredi veriyordu 3 taksit ile. Bize 25 bin çıkmıştı üstünş de nakit tamamlamıştık. Sen bütün teknoloji mağazalarını gez ve hangisinde ne kampanya var bi bak. Eğer aynı mağazadan 2 ayrı yerde varsa mümkünse 2 sine de sor çünkü bazen bi mağzanın kampanyadan haberi olmayabiliyor bize öyle olmuştu...Beyler selam teknosa veya başka bi yerden iPhone 15 almayı düşünüyorum 3 taksitle taksit yapılıyor değilmi? Bilgisi olan varmı acaba.
Valla hocam bizim bi abi var geçen yıl bu dönemde 3 taksit 14 plus almıştı teknosadan bende o yüzden bi sorayım dedimHayır yapılmıyor ama biz alırken Akbank faizsiz kredi veriyordu 3 taksit ile. Bize 25 bin çıkmıştı üstünş de nakit tamamlamıştık. Sen bütün teknoloji mağazalarını gez ve hangisinde ne kampanya var bi bak. Eğer aynı mağazadan 2 ayrı yerde varsa mümkünse 2 sine de sor çünkü bazen bi mağzanın kampanyadan haberi olmayabiliyor bize öyle olmuştu...
Direkt karta taksitle olmuyor biz de telefonu geçen sene aldıkValla hocam bizim bi abi var geçen yıl bu dönemde 3 taksit 14 plus almıştı teknosadan bende o yüzden bi sorayım dedim
Ama sen yine de bi bakValla hocam bizim bi abi var geçen yıl bu dönemde 3 taksit 14 plus almıştı teknosadan bende o yüzden bi sorayım dedim
vatandan alışveriş kredisiyle faizsiz 3 taksitle almıştım s24 plusBeyler selam teknosa veya başka bi yerden iPhone 15 almayı düşünüyorum 3 taksitle taksit yapılıyor değilmi? Bilgisi olan varmı acaba.
Valla hocam bizim abide teknosadan almıştı gidip mağazalara sormak lazım sanırımvatandan alışveriş kredisiyle faizsiz 3 taksitle almıştım s24 plus