SİZCE HANGİSİ ALINIR TELEFON

Konbinem var ve hep akşam maçlara gidince pozisyon ve fotoğraf çekinmek için hangisini tavsiye edersiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonda çok oyun oynayan biri değilim aldığım telefonları hep 5 yıl kullandım bu sefer kamerası iyi olsun güzel video çekeyim ekran olarak güzel olsun ömürlük tarzdan bir şey istiyorum
Gece fotoda parlak yerlerde iphone batırabiliyor bol ışık varsa iphone ışıkları güneş yapıyor. Samsung tüm ışıkları hdr ile düzeltiyor
Aşırı az ışık kaynaklı yerlerde ise iphoneler daha başarılı

Ha eğer video çekerken zoom yapacaksanız ve ışık yeterliyse ana kamerada iphone daha iyi ama zoomladığında hem ses olarak hemde görüntü olarak maalesef bozuyor.

İkiside cok eksik ve birbirini kapatan cihazlar maalesef. Ona göre alın

Gece fotoda samsung
Zifiri karanlıkta iphone
Gece video (çok ışık varsa örnek lunaparklarda v.s samsung cok cok daha iyi çekiyor)
Gece karanlıkta ışık yoksa iphone samsungun içinden geçiyor 30fpsde karanlığı aydınlık yapıyor
Selfie iphone tartışmaya kapalı bu konu
Selfie video iphonede iyi samsungda ama ışık bol yerse samsung
Gün ışığı ikiside iyi
Makro kamerada bazen samsung bazen iphone daha iyi çekiyor karar veremem bu ikisine ikiside yeri geliyor fark ettiriyor.

bulunduğun ortamda klima vs yoksa dediğin tamamen doğru sıcakta evet oluyor lakin dışarısı zaten çok sıcak araba bile hararet yapıyor kaldı ki bunlar teknolojik ürünler android bu sıcakta o zaman hiç açılmaz dostum gerçekten iphone androide göre 2 gömlek üstün kulanan bilir

13 de güzel telefon ha brom bende de var inan hiç yok yenisi çıkmış yok 16 alayım hiç o triplerde değilim namusuzlar günceleme getirip yavaşlatmasa daha iyi olacak valla taş gibi telefon işimi fazlasıyla görüyor 30 bin tl bandında alınacak en iyi telefon bana göre 13 şuan bile
SEGSEGHSEGKLESFGKJSEFKHJSEFKJHSEFSEEOFSEKJHNFGSEAKJHFSE

Hepinize hayırlı geceler abiler şimdi yeni telefon almayı düşünüyorum getmobilden vade farksız 6 taksit ile alcam belirli modeller arasında kaldım sizce hangisi alınır ve neden
Modeller:
Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB
iPhone 14 pro veya pro max
iPhone 15 veya 15 pro
Bunlar arasından hangisi alınır (Samsung Galaxy tab s10 ultram var eko sistemi aldığım telefona göre sonrasında şekillendircem) tavsiye ve önerileri bekliyorum
ayfon alanların çoğu bunu demek için alıyor:
biliyo musun işte benim de ayfonum vaaaaaar 💅💅💅💅💅

bulunduğun ortamda klima vs yoksa dediğin tamamen doğru sıcakta evet oluyor lakin dışarısı zaten çok sıcak araba bile hararet yapıyor kaldı ki bunlar teknolojik ürünler android bu sıcakta o zaman hiç açılmaz dostum gerçekten iphone androide göre 2 gömlek üstün kulanan bilir

13 de güzel telefon ha brom bende de var inan hiç yok yenisi çıkmış yok 16 alayım hiç o triplerde değilim namusuzlar günceleme getirip yavaşlatmasa daha iyi olacak valla taş gibi telefon işimi fazlasıyla görüyor 30 bin tl bandında alınacak en iyi telefon bana göre 13 şuan bile
a06 vs iphone 13 mü kast ettiğin açılmama karşılaştırması

Gece fotoda parlak yerlerde iphone batırabiliyor bol ışık varsa iphone ışıkları güneş yapıyor. Samsung tüm ışıkları hdr ile düzeltiyor
Aşırı az ışık kaynaklı yerlerde ise iphoneler daha başarılı

Ha eğer video çekerken zoom yapacaksanız ve ışık yeterliyse ana kamerada iphone daha iyi ama zoomladığında hem ses olarak hemde görüntü olarak maalesef bozuyor.

İkiside cok eksik ve birbirini kapatan cihazlar maalesef. Ona göre alın

Gece fotoda samsung
Zifiri karanlıkta iphone
Gece video (çok ışık varsa örnek lunaparklarda v.s samsung cok cok daha iyi çekiyor)
Gece karanlıkta ışık yoksa iphone samsungun içinden geçiyor 30fpsde karanlığı aydınlık yapıyor
Selfie iphone tartışmaya kapalı bu konu
Selfie video iphonede iyi samsungda ama ışık bol yerse samsung
Gün ışığı ikiside iyi
Makro kamerada bazen samsung bazen iphone daha iyi çekiyor karar veremem bu ikisine ikiside yeri geliyor fark ettiriyor.
Sizce hangisini almalıyım

Sizce hangisini almalıyım
Başta yazdığım telefonlar arasından

Bakarım diyorsan Honor Magic 7 Pro, Vivo X200 Pro, Oneplus 13 gibi tercihleri değerlendirebilirsin.
Günlük kullanıcıysan S25 veya S25 Plus daha uygun bütçede daha güncel bir ürün, S24 Ultra'nın kamera özellikleri bir nebze daha iyi, S25 serisinde ise Snapdragon 8 Elite gibi bir artı var günlük kullanıcıysan veya oyun dahi oynasan aradaki farkı hissetmezsin ama ağırlık veya ele oturuş ve güncellik gibi bi durum söz konusu olunca s25 daha iyi gibi geliyor bana. Biraz kişisel tercihe kalmış.

Hocam doğru konuşmak gerekirse bu fiyatlar bana abartı geliyor. Ben olsam honor 400 gibi bir şey alır geçerim. 4-5 yıl önce ikinci el mi10t pro aldım hala kullanıyorum. Günlük kullanımı şeklin haberleşme ve basit oyunlarsa bu tür bir profile sahipsen fazla para harca derim.

Hocam siz telefonunuzu aldınız mı sizle baya konuşmuştuk.
Yok hocam. Redmi note 8 pro devam en az 1 sene daha. Alasim hevesim kaçtı. Düşündüm şöyle bi bu da yetiyor. Her telefonunda bir eksisi olunca o kadar para veresim gelmedi hocam ya. Bozulana kadar devam şimdilik. En kötü batarya değişirim gibi. Xiaomi 14 ultra alsam yazılım kötü. Vivo alsam kayıt olmuyor ve bazı fotoğraflarda arkayı çok blurluyor vs. Bende vazgeçtim. Birde bir sene daha sıkı çalışmam lazım en önemli etken 🙃

Yok hocam. Redmi note 8 pro devam en az 1 sene daha. Alasim hevesim kaçtı. Düşündüm şöyle bi bu da yetiyor. Her telefonunda bir eksisi olunca o kadar para veresim gelmedi hocam ya. Bozulana kadar devam şimdilik. En kötü batarya değişirim gibi. Xiaomi 14 ultra alsam yazılım kötü. Vivo alsam kayıt olmuyor ve bazı fotoğraflarda arkayı çok blurluyor vs. Bende vazgeçtim. Birde bir sene daha sıkı çalışmam lazım en önemli etken 🙃
Hocam bende pc aldım o paraya XD. Lise 2'ye falan geçince alacağız büyük ihtimal sadece merhaba merhaba için kullanıyorum çünkü telefonu. Bu arada vivo çok yapmacık duruyor ya bencede vazgeçin ben pixel serisi almayı düşünüyorum çok doğal çekiyor.

Hocam yazılım kötü diye de almamazlık yapmayın be bence alın yada pixel serisine bakın gayet güzel cihazları var. Ama benim HyperOS'un uygulama ikonları çok hoşuma gidiyor oppo,honor,vivo gibi markalarınki çok kötü geliyor.

Hocam bende pc aldım o paraya XD. Lise 2'ye falan geçince alacağız büyük ihtimal sadece merhaba merhaba için kullanıyorum çünkü telefonu. Bu arada vivo çok yapmacık duruyor ya bencede vazgeçin ben pixel serisi almayı düşünüyorum çok doğal çekiyor.

Hocam yazılım kötü diye de almamazlık yapmayın be bence alın yada pixel serisine bakın gayet güzel cihazları var. Ama benim HyperOS'un uygulama ikonları çok hoşuma gidiyor oppo,honor,vivo gibi markalarınki çok kötü geliyor.
Hayırlı olsun hocam. Ne aldınız kaça aldınız.
Hocam yazılımda çok önemli ama o kadar para bayıldığım bir telefonda ve kamera odaklı aldığım bir telefonda kamera ile ilgili yazılım sorunları ve özellik eksiklikleri olunca insanin içine sinmiyor ya. Google ı ise işlemcisi yüzünden tercih etmem gibi.

Hocam yazılımda çok önemli ama o kadar para bayıldığım bir telefonda ve kamera odaklı aldığım bir telefonda kamera ile ilgili yazılım sorunları ve özellik eksiklikleri olunca insanin içine sinmiyor ya. Google ı ise işlemcisi yüzünden tercih etmem gibi.
5060 lı sistem aldık hocam fps oyunları oynadığımdan 8gb vram yeterli 4070 de alabilirdim fakat bunda 32gb ram falan var 12400f işlemci 500gb m2 ssd var

google 10 işlemcide iyi olacak diyorlar

5060 lı sistem aldık hocam fps oyunları oynadığımdan 8gb vram yeterli 4070 de alabilirdim fakat bunda 32gb ram falan var 12400f işlemci 500gb m2 ssd var

google 10 işlemcide iyi olacak diyorlar
Hayırlı olsun hocam tam benim aklımdaki sistem. İşlemci ve ssd hariç ama güzel sistem. Google 10 işlemcide olsa bile trye gelir mi gelmez mi kaydı olur mu olmaz mi sorun. Şuanlık vazgeçtim hocam telefondan zaten. En azından 1 sene daha almicam. Yaza kadar yeni telefonlar çıkar. Ya da belki telefondan cayar sizin gibi pcde alabilirim bilmiyorum bakalım hayırlısı.

Geri