Neler Yeni

Altyapı olmayan bina

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
planlamaya nereden bakıyoruz kral
Bu internet konusunda en güzeli yaradana ellerini açıp dua etmen... He bu arada belirtilen tarih içerisinde gelmezse internet cayma bedeli ödemeden anlaşmayı feshedebilirsin o zamana kadar da internet faturası ödemezsin sadece aylık vergilerini ödersin internetin

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Bu internet konusunda en güzeli yaradana ellerini açıp dua etmen... He bu arada belirtilen tarih içerisinde gelmezse internet cayma bedeli ödemeden anlaşmayı feshedebilirsin o zamana kadar da internet faturası ödemezsin sadece aylık vergilerini ödersin internetin
bize iptal edebilirsiniz dediler direkt cayma bedeli ödemeden sizce iaptal etsek altyapının gelmesi daha uzun mu sürer? İptal edip tekrar başvuru yapsak hızlanır mı

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
bize iptal edebilirsiniz dediler direkt cayma bedeli ödemeden sizce iaptal etsek altyapının gelmesi daha uzun mu sürer? İptal edip tekrar başvuru yapsak hızlanır mı
Ya bu internetin gelme olayı müşterinin karşı tarafı ne kadar darladığına göre çok değişiyor burada yine bir konu vardı oradaki arkadaş bölgesindeki Türk telekom'un müdürünü habire darlıya darlıys 1000 megabitlik altyapı getirtmişti ama bir de kendisine sorun neler çekti 😂 bana kalırsa iptal etmeyin çünkü 6 ay içinde gelirse sözleşmenizin kaldığı yerden devam edeceksiniz ve eskiden o dediğiniz parayı ödemeye devam edeceksiniz ama sözleşmeyi iptal edip 2 ay sonra internet gelirse işte o zaman kol gibi bir faturaya hazır olmak lazım 😂

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Screenshot_2025-01-01-01-56-49-313_tr.gov.turkiye.edevlet.kapisi.jpg

Sizce ne yapmalıyım?

Nezha

80+ Bronze
Şarj %1 son mermiyi ss almaya atmış kral 🤣
Box binaya yakınsa boş port var mı diye sor var derlerse aboneliği başlat çağır elektrikçiyi ya da tt elemanını boxtan direkt modeme versin rj45'i.
Bir de ev kiralık sanırım taşındık dediğinize göre. Ev sahibi altyapı masrafını karşılayacak mı ya da apartmandakiler ne diyor?

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Şarj %1 son mermiyi ss almaya atmış kral 🤣
Box binaya yakınsa boş port var mı diye sor var derlerse aboneliği başlat çağır elektrikçiyi ya da tt elemanını boxtan direkt modeme versin rj45'i.
Bir de ev kiralık sanırım taşındık dediğinize göre. Ev sahibi altyapı masrafını karşılayacak mı ya da apartmandakiler ne diyor?
O konusa pek bilgim yok ben direkt bişeyler yazdım bakayım eğer düzgün crvap vermezlerse öyle diyeyim birde
Mesaj otomatik birleştirildi:

O konusa pek bilgim yok ben direkt bişeyler yazdım bakayım eğer düzgün crvap vermezlerse öyle diyeyim birde
Reis yeri kırmak zorundalar mı ya eğer illa para istiyorlarsa veririz yeter ki yapsınlar şu interneti ya

Nezha

80+ Bronze

Reis yeri kırmak zorundalar mı ya eğer illa para istiyorlarsa veririz yeter ki yapsınlar şu interneti ya
Vdsl ise sıkıntı yok telefon hattı olmayan ev yoktur herhalde. Ama fiberse kırılacak.
Sen caddede/sokakta bi keşif yap box nerede diye araştır belki yan binada bile çıkabilir. Şak diye çekersin. Bizim box bizim binada elimi atsam sokağın hattı gider mesela :kekw:

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Emre

Hocam benimde alt yapım arızalı 8 aydır fln ben açık kapı cimer btk dan fln darlıyordum arızadan sonra tt müdürlüğüne gidip 3 4 kere de müdürü darladım en son omurga çizdirdi şuan fiber kabloları direklerde sarılı yavaştan getiriyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,602
Üyeler
164,534
Son üye
WilberLegros
Top Bottom