Arama sonuçları: *

1. Mitra

Kingston SKC3000D sonradan hızı çakılıyor

İyi buna sevindim. Farklı bir hız testi programı ile denediniz mi? Eğer sorun hala devam ediyorsa ssd'yi farklı bir masaüstü pc'de deneyin. Onda da aynı sonuç çıkarsa garantiye gönderin.
  2. Mitra

Kingston SKC3000D sonradan hızı çakılıyor

Sahte olması muhtemel... Kingston'ın sahtesi piyasada çok var. Kendi orijinal yazılımı ile kontrol et. Aşağıdaki link de Mesut Çevik'in viseosunda açıklama var.
  3. Mitra

🔥İndirim Kingston Renegade 2TB NVme SSD 5.399 TL 🔥

5299 TL'den indirime girdi İncehesap cuma kampanyasında 15 Adet stok var. Maximum kartla 250 TL'de puan var arkadaşlar... https://www.incehesap.com/kingston-renegade-srngd-2000g-2tb-7300-7000mb-s-pcie-4-0-nvme-ssd-disk-fiyati-74285/
  4. Mitra

Şuan İncehesap sitesinde anlık 5649 TL.. Cuma kampanyasına da girmiş saat 22:00'de bu fiyattan da aşağı düşecek almak isteyenler takip etsin. İşbankası Maximum kartlara 5000 TL üzeri alışverişte 250 TL Maxi Puan'da var. 10 bin ve üzeri yaparsanız 500 TL puan alırsınız.
  5. Mitra

Hayır.... 1737130283 Bu konuda ki Renegade modeli için söyledim. Sizin NV3 modelinde Dram yok...
  6. Mitra

Benim duyup bildiğim bu yanlış da olabilir.. 1737114727 SSD'nin ömrünü bitirmeye ne senin ne benim ömrüm yeter... :cool:
  7. Mitra

Sanırım site sahibi ya da çalışanları bu forumda devamlı reklam amaçlı link verdikleri için yasaklanmış. Sponsor olmak yerine buradan bedava reklam yaparak ürün satışı yapmaları etik bulunmamış.
  8. Mitra

Evet yasaklı o yüzden doğrudan linki paylaşamıyorlar...
  9. Mitra

Öneri Motor önerisi (4 model arasında kaldım)

Aman kardeşim 350'lik motor da alıyorsan kesinlikle japondan şaşma, Honda ve Yamaha servis ve malzeme kalitesi olarak çok avantajlı.. Çinli markalar Japon motorlarının 650'lik ve 1000'lik havalı spor modellerinin aynısını 350'lik modellerinde kopyalayarak özellikle japon motorlarına parası...
  10. Mitra

Bu üründe dram var epey 'de yazıyor... Dram'i abartmayın normal kullanıcı için gerek yok. Render, kurgu gibi ağır grafik işleriyle uğraşmayan için lazım olan bir şey değil. Zaten normal kullanıcı dram'in farkını anlamaz bile.
  11. Mitra

Comnet İade alan var mı?

Bende aynı durumdayım bekliyorum..
  12. Mitra

PTT ile çinden gelen kargo

Sıkıntı neymiş hocam neden takılmış? Ve nasıl halledip aldınız?
  13. Mitra

🔥İndirim SilverStone Air Blazer 120i Lite ARGB 3'lü 12 cm Kasa Fanı 645TL+Kargo122TL

+ 122 TL kargo ücretini de başlığa ekle istersen
  14. Mitra

🔥İndirim 399 TL Omix Mix Wi-Fi Plus Repeater Modem 1200 Mbps Wifi Güçlendirici Beyaz

Garanti uygulamsından 350 TL indirim nasıl oluyor?
  15. Mitra

THH'yi Sonunda kazandım 💫💫 teknorya ile yaşadığım THH surecim

Kardeşim azmin ve kararlığın için tebrik ediyorum seni.. 👏👏👏
  16. Mitra

Oyun için 1 TB M2 SSD Arıyorum

Yarın İncehesap sitesinin her cuma yaptığı kampanyayı takip et. 2100 TL civarında 1 TB bulabilirsin. Şanslıysan 2000 TL altında da olabilir. Bekleyemem diyorsan ve dram fantezin yoksa XPG S50 Gen4x4 alabilirsin. 2135 TL...
  17. Mitra

DeFacto Orta-Küçük Boy Valiz Seti 1.137 ₺

Fiyatı düzenlesene güzel kardeşim...
  18. Mitra

Yardım Hangi Anakartı Almalıyım ?

Riskli bir iş kabul ediyorum ama denk geldiğinizde çok uygun anakart bulabiliyorsunuz. Ben 20 ay garantisi kalan faturalı MSI Pro Z790-A DDR4 anakartı 5000 TL'ye aldım. 4 adet M2 yuvaya sahip. Param güvende şeklinde uygun fiyatlı bulursanız kaçırmayın. Kargo geldiğinde video çekerek açarsınız...
  19. Mitra

DDR5'de AMD anakart olarak 6000 TL bütçe ile çok zor.. B650'ler 2 M2 yuvası ile olur ancak o da kampanyalı fiyat yakalarsan. Sarı siteden 2.el düşünürsen orada anakart konusunda çok uygun fiyatlı üst segment bulabilirsin.
  20. Mitra

Eğer DDR5 diye ısrar etmezsen DDR4'de daha uygun anakartlar var.
Top Bottom