Arama sonuçları: *

1. M

Fiat Egea Alınır mı?

1.6 al bmw ile kapışırsın
  2. M

Efsaneyi hatırladınız mı? :D

Yok bir ara meme olmuştu gerçek değil :ROFLMAO:
  3. M

Efsaneyi hatırladınız mı? :D

4. M

Temu hakkında birkaç soru

Evet vergi hariç tutar sepet tutarın olur vergiyi sepet tutarına ekleme. 3 farklı kimlikle aynı adrese aynı gün sipariş verebilirsiniz
  5. M

Temu hakkında birkaç soru

Vergi hariç 1050TL aşmamalısın zaten aşsanda temu izin vermiyor almana. Aynı üründen 4 5 tane alabilirsin sorun yaşamadım. Sepette farklı ürün için maks diye bir sayı yok sepet tutarın kadar istersen 20 tane al sorun olmaz. Aylık 5 adet sipariş hakkın var istesende fazlasını veremessin temu...
  6. M

Hazır sistem aldım ama anakartın markası yok

Yazık değil mi ya parana bu fiyata daha iyisini alırdın
  7. M

Öğeyi denetle f5 atınca kaybolmamasını nasıl önlerim?

Bir siteyi öğeyi denetle ile değişiklik yaptım biraz arkadaşa şaka yapacaktım f5 atınca kaybolmaması lazım nasıl yaparım
  8. M

PS5'te RDR2 30 Fps oynamaya değer mi?

30 fps oynayacağıma yakarım makinayı daha iyi
  9. M

Geldi beyler geldi!! Sapphire RX 7900 XT Nitro+ (ZAM GELMİŞ!)

Hayır hocam CW bile yok gram hataya rastlamadım özellikle soğutmasını çok beğendim zorladığım halde bana mısın demiyor
  10. M

Sapphire RX 7900xt Nitro Vapor Xalınır mı?

Gram sorun yok çok memnunum kart ısınmıyor bile
  11. M

Sapphire RX 7900xt Nitro Vapor Xalınır mı?

Alınır aşık olursun
  12. M

Yardım Mediamarkt ürün iadesi

Tr distürbitör yerine bu maile ingilizce yaşadığın sorunu yaz daha hızlı sonuç alırsın. TR de bu işler biraz yavaş yürüyor. [email protected]
  13. M

TLOU Part 2 key ön sipariş yapılır mı?

Ön sipariş fiyatı bu çıktığında fiyat 5 10 dolar daha artacaktır
  14. M

Valorant'ta ceza katlanarak artar mı?

Valorant ilk çıktığında 20 maç derecesiz oynarsan rekabetçi açılıyordu. Benim bir hesabım vardı o hesapla derecesiz maçta sürekli afk kaldım. 1-3-5-10 gün diye ceza verdi. Sonrasında hesabım 1 yıl banlandı 3 ay önce açıldı. 20 30 maç rekabetçi girip düzgün oynadım. Sonrasında 1 oyun afk kaldım...
  15. M

THH başvurmadan önce servis ile görüşüp değişim kararı vermesini talep et yardımcı olmazlarsa THH başvurursun muhtemelen vereceklerdir değişim raporunu.
  16. M

RDR2 de 180 hz olan monitorum oyunda 90 hz ye kadar düşüyor

Oyunda kaç fps alıyorsun?
  17. M

Servis iade kararı mı verdi değişim kararı mı? Mediamarkt kafasına göre değişim yapamaz servis değişim raporu verirse mediamarkt sana veriyor sonrasında firmadan tedarik ediyor. Bu durumda THH açacaksan mediamarkt için değil hyperx için aç çünkü savunma raporunda servis iade kararı verdi...
  18. M

YENİ SİSTEM BU FİYATA ALINIR MI

Fiyat güzel alınır ne zaman almış garantisi var mı
  19. M

Temudan bu ürünü nasıl alabilirim?

Sipariş veremezsin.
Top Bottom