Neler Yeni

Yardım Mediamarkt ürün iadesi

bluewiq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ferhat Gül
Öncelikle merhaba arkadaşlar
3 ocak 2024 tarihinde mediamart'tan hyperx cloud 2 kulaklık aldım. kulaklıgın mikrofonunda sorun olduğu için mediamarkt aracılığı ile servise gönderdim. servis iade kararı vermiş. güncel durumda kulaklığın fiyatları 3 katına çıkmış neredeyse bana 1560 tl para iadesi teklif ediliyor. tekrardan iade kabul etmedğimi ürünün onarımını , değişimini ya da mudailini istedğimi söyledim. buğün tekrar arayarak ürününüz değiştirilmiyor. para iadesi yapacağız denildi. ne yapmam gerek thh başvursam ne kadar sürer ?

TheMacron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer-ARIK
Bende aynı sorunu yaşadım eğer normal bir çalışansa sorunu çözmüyor daha yetkili bir çalışan bulursan çözebilir benim sorunumu çözmüştü

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
3 ocak 2024 tarihinde mediamart'tan hyperx cloud 2 kulaklık aldım. kulaklıgın mikrofonunda sorun olduğu için mediamarkt aracılığı ile servise gönderdim. servis iade kararı vermiş. güncel durumda kulaklığın fiyatları 3 katına çıkmış neredeyse bana 1560 tl para iadesi teklif ediliyor. tekrardan iade kabul etmedğimi ürünün onarımını , değişimini ya da mudailini istedğimi söyledim. buğün tekrar arayarak ürününüz değiştirilmiyor. para iadesi yapacağız denildi. ne yapmam gerek thh başvursam ne kadar sürer ?
THH ye raporun ile git. Seve seve verecekler birebir aynısını veya muadilini. Ne yazıkki firma olarak aynısını bize yapıyorlar :D

bluewiq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ferhat Gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende aynı sorunu yaşadım eğer normal bir çalışansa sorunu çözmüyor daha yetkili bir çalışan bulursan çözebilir benim sorunumu çözmüştü
daha yetkili birine nasıl bağlanacagız
Mesaj otomatik birleştirildi:

THH ye raporun ile git. Seve seve verecekler birebir aynısını veya muadilini. Ne yazıkki firma olarak aynısını bize yapıyorlar :D
THH başvuru yaptım dosyalar kısmına ürünün güncel fiyatını , mediamarkttaki stok olmadığını ve yine mediamarkttaki cloud 3 'ü dosya olarak yükledim.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Piyasa fiyatını paylaşsan yeterliydi cevabını bekle bakalım.

bluewiq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ferhat Gül
Piyasa fiyatını paylaşsan yeterliydi cevabını bekle bakalım.
ürünün garantisi 3 ocakta bitiyordu ben 2 ocakta verdim. thh 1-2 ay sürüyor diye biliyorum. ürünü alsam sorun yaşarmıyım magzadamı kalsın

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
iade kararı 2 ocakdan daha önce verildiyse problem olacağını sanmıyorum.

bluewiq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ferhat Gül

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
İsmail
Servis iade kararı mı verdi değişim kararı mı? Mediamarkt kafasına göre değişim yapamaz servis değişim raporu verirse mediamarkt sana veriyor sonrasında firmadan tedarik ediyor. Bu durumda THH açacaksan mediamarkt için değil hyperx için aç çünkü savunma raporunda servis iade kararı verdi savunması yapar ortada kalırsın. Çünkü THH enflasyon veya zam oranını hesap etmeden karar veriyor.

bluewiq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ferhat Gül
Servis iade kararı mı verdi değişim kararı mı? Mediamarkt kafasına göre değişim yapamaz servis değişim raporu verirse mediamarkt sana veriyor sonrasında firmadan tedarik ediyor. Bu durumda THH açacaksan mediamarkt için değil hyperx için aç çünkü savunma raporunda servis iade kararı verdi savunması yapar ortada kalırsın. Çünkü THH enflasyon veya zam oranını hesap etmeden karar veriyor.
Servis iade kararı verdi

bluewiq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ferhat Gül
THH başvurmadan önce servis ile görüşüp değişim kararı vermesini talep et yardımcı olmazlarsa THH başvurursun muhtemelen vereceklerdir değişim raporunu.
hyperx'in servis numarasını bulamıyorum bir türlü ama benim kulaklıkta kingstone'de yazıyordu.

hyperx'in dispiratörü kingstone gözüküyor hangisiyle iletişime geçmeliyim acaba

Son düzenleme:

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
İsmail
hyperx'in servis numarasını bulamıyorum bir türlü ama benim kulaklıkta kingstone'de yazıyordu.

hyperx'in dispiratörü kingstone gözüküyor hangisiyle iletişime geçmeliyim acaba
Tr distürbitör yerine bu maile ingilizce yaşadığın sorunu yaz daha hızlı sonuç alırsın. TR de bu işler biraz yavaş yürüyor. [email protected]

Top Bottom