Arthur♛Morgan
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,584
- İsim
- sefa korkmaz
- İlgilendiği Kategoriler
- Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
- sfakorkmaz
Şüphesiz heyet senin lehine karar verecektir. Vermezse geçmiş olsun çıkacağı varmış o paranın.Hoşbulduk
Olay o kadar kötü ki, firma en baştan art niyetli davranmış zaten. Ürünü hiçbir garantisi olmasa bile, sırf ücretli tamirat için alsa bile, fiyatını ve tamiratını reddettiğim zaman ürünü aynı şekilde, üzerinde hiçbir oynama yapmadan bana, üstelik üzerinde hiçbir zahmet gösterilmediği için hızlı bir şekilde geri iade edilmesi gerekirdi.
Düşünün, firma konsolu alıyor, 4-5 gün içinde beni arayıp perte çıktı diyor. Bende madem öyle aynen iade edin, ellememişsiniz zaten, öyle de kalsın diyorum. Kabul ediyorlar ancak 2 ay sonra konsolu gönderiyorlar. Üstelik ayrı olarak pahalı fiyatlardan satılan oyun kolunu ise hiç göndermiyorlar bile. Olayı tüketici hakem heyetine taşıdıktan 1 ay sonra kolu gönderiyorlar. Kol da pert!
Çıldırmamak elde değil. Heyet ne yönde karar verir bilmiyorum. Ancak olay basit değil. Çok ciddi hak ihlali var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar Youtube'da yayın yapan Adem Helvacı'ya e-posta gönderip, Instagram'dan DM yolladım. Ayrıca Youtube'daki son videosuna yorum yaptım. Hiçbir şekilde bana geri dönmedi. Adem beye başka nasıl ulaşabilirim?
Konudaki #mediamarktskandalı etiketine özellikle twitter'dan destek verirseniz çok sevinirim. Diğer sosyal medya sayfalarında da aynı etiketi kullanarak destek verebilirsiniz. Yardımcı olan ve olacak arkadaşlar teşekkür ediyorum.