SHOOTER III X WGP13X Xbox One'da 0x82d60002 Hatası

Ichbinemo

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba,

Wraith Esports sitesinden satın aldığım SHOOTER III X WGP13X ürünü, Xbox One ile lisanssız olduğu için iki hafta içinde kullanıma kapatılacak. Wraith’in bu konudaki tek yanıtı, üretici firmadan gelecek cevabı beklediklerini söylemek oldu.

Karşılaştırma yapacak olursam:

• Shooter III modeli: PC, Switch, PS3, PS4 gibi platformları destekliyor, 1000Hz yenileme hızına sahip ve fiyatı 1800 TL.
  • Shooter III X modeli: PC, Xbox ve PS3 platformlarını destekliyor, 125Hz yenileme hızına sahip ve fiyatı 2200 TL.

Benim elimde PC, PS3 ve Xbox One bulunduğu için, sadece 400 TL farkla tüm cihazlarımda kullanabileceğim bir ürünü almak bana mantıklı geldi. Her ne kadar Wraith’in sitesinde sadece Xbox Series X ile uyumlu olduğu yazsa da, Fantech’in resmi sitesindeki kullanım kılavuzunda Xbox One desteği olduğu açıkça belirtilmiş. Zaten bildiğim kadarıyla Xbox Series kumandaları Xbox One ile de uyumlu çalışıyor.

Ürünü teslim alır almaz Xbox’a bağladım ancak "0x82d60002" hatasıyla karşılaştım. Konsol, kontrolcüyü yetkili bir cihaz olarak tanımıyor gibi görünüyor. Bunun üzerine hem üretici firmaya mail attım hem de Wraith ile iletişime geçtim, ancak hiçbirinden çözüm alamadım. Fantech firması yaklaşık bir haftadır dönüş yapmıyor; Wraith ise sadece sorunu üreticiye ilettiklerini ve yanıt beklediklerini söylüyor.

İade sürem dolmadan bu sorunun çözülmesini talep ettim ancak bana iade talebinde bulunamayacağım ve üretici firmadan gelecek mesajı beklemem gerektiği söylendi.

Şimdi siz değerli forum üyelerine soruyorum: Bu durumda ne yapmalıyım? Tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacım var.

unnamed.webp

Geri