Lan palyaço hem konuma gelip tavsiye istedin insan gibi cevap verdim saçma sapan yazı yazdın bir şey demedim sonra gittin Xbox Series X vs. PlayStation 5 diye başlık yazıp konsol önerisi istedin yine orada da insan gibi cevabını verdim yine saçma sapan yorum yazdın yine bir şey demedim sonra hem konu başlığını VS yapıyorsun hem de konuda tartışma çıkıyor diye ağlayıp bomboş mesajlar yazdın sorunların mı var psikolojik sıkıntılar ve sanrılar mı çekiyorsun insanlardan tavsiye istiyorsun millet sana PS5 diyor kendi kafanda kurup kurup yazıyorsun sonra arkadaşlar yakın çevrem de PS5 dedi ama ben Mi TV Box 2. Gen alacağım diyorsun lan demezler mi o zaman konun başlığı niye Xbox Series X vs. PlayStation 5 bir de gelmiş o kapasiten ile yargı mı dağıtıyorsun sen bana bu mesajı yazarken utanmadın sende benim haklılığımı sorgulayacak kapasite mi var lan kamil olsa zaten benim yazdığım her şeyin doğru olduğunu Google yazıp teyidini alırdın ama sende o kapasite nerde zaten böyle saçma sapan bir yoruma normalde cevap bile yazmam ama sen kaşındın ben elimden geldiğince sabırlı davrandım madem sen rezil olmak istedin biz de ederiz lan daha sen ne yazdığın hatırlamıyorsun gel sana neler yazmışsın bir hatırlatayım da rezil ol.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Benim bu yazdıklarımdan sonra gidip Xbox Series X vs. PlayStation 5 diye konu açıyor konsol önerisi istiyorsun konuya gelen herkes PS5 al diyor sonra bu palyaço ne yazıyor gelin bakalım
@asko56 çok güzel cevaplar yazdığı halde adam PS Plus üyelik sistemine kadar gösterdiği halde cevap bile yazmamışsın tek üzüldüğüm senin gibi palyaçoyu ciddiye alıp cevap yazmamız oldu.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sonra beni
@SECTOSS etiketliyor ve yardım etmemi istiyor bu arada tabi ben zaten yazdım ama gelip yine insan gibi tekrardan yazıyorum bu palyaçoya zaten bunun istediği yardım öneri falan değil ki açtığı konuda kendini tatmin etmek sadece.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben bu yazıyı yazdıktan sonra şu palyaçonun yazdığı cevaba bakın cidden bu arkadaşın çok kötü psikolojik problemleri var bir uzmandan destek alır umarım kendisine nasıl cevap vermemi bekliyor acaba çiçek böcek emojileri koyup ilanı aşk mektubu istiyor herhalde yazık o kadar insanla tartıştım böyle sorunlu biri görmedim ben ailesine sabır diliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Gelelim işin kırılma noktasına bu palyaço ciddi ciddi ne Xbox ne PS bomboş yazı yazdırmakmış bize konuyu kendini tatmin etmek için açtığını söyleseydin ya lan en azından senin gibi birine cevap yazıp kendimizi yoğurmazdık işin komiği bir de utanmadan itiraf ediyor çevremdeki insanlar da PS5 dedi zaten ehe ehe diye amacın sadece kendini tatmin etmek bomboş yazı yazmaktan ibaret kamil bir de gelip bize ayar öğüt veriyor bir de kendini vasıflı falan zannediyor paşa neler neler yaptım diyor sen kimsin kamil daha konu başlığını doğru yazmayı bilmiyor işin en komiği zaten PS5 VS XBOX yazıp sonra da arkadaşlar ben kararımı verdim Mi TV Box 2. Gen alacağım demiş ya la madem kararını vermişsin önceden utanmıyor musun o kadar insana yazı yazdırmaya palyaço seni.
Alıntıyı görüntüle
Bunun gibi adamların asıl hak ettiği cevap bu
@mehmet_10 @Necromancerr @asko56 @Judgment Cut @CupOk @PurpleWebb @SECTOSS @The Semih @Skynel şu palyaçonun yazdıklarını okuyun da biraz gününüz şenlensin ben o kadar kişi ile tartışıp yok ettim bunun gibi bir palyaçoyu daha ilk defa görüyorum türünün tek örneği kendisini akşam öğünü olarak yedim size de okurken keyifler diliyorum.
Son olarak arkadaş Paranoid Şizofreni hastasıymış fazla ciddiye almayın şu yazdığı yazıyı okurken kendisi adına üzüldüm ailesine sabır diliyorum.
Alıntıyı görüntüle