Yardım SAMSUNG online mağaza amatörlüğü

Samsung online mağaza’dan 31.07.2025 tarihinde G6 OLED 240Hz monitör aldım 16.799 TL ye ve planlı teslimat olarak 04.08.2025 tarihinde kargonun gelmesini istedim bu süreçte 2-3 defa müşteri hizmetleri ile görüştğm ve kargomun yolda olduğunu söylediler ve monitör bugüne kadar da elime ulaşmayınca yine kontrol etmek istedim ve bugün tarafıma 09:46 mail geldiğini gördüm girdiğimde iadeniz onaylandı diye bir şablon gördüm ben herhangi bir iade veya farklı bir talebim olmadı işin garip tarafı samsungta teslim edildi olarakta görünüyor bu sorunu yaşayan farklı biri var mı?

Ayrıca fiyatların yükseldiği ve güncellendiği için 3-5 bin liralık bir amatörlük yapıldığını düşünmeye başladı koskoca Samsung bunu yapıyorsa hiçbir firmaya güvenmemeye karar verdim ve artık ürünü görüp elden teslim almadan almayacağım.

Ekte fotoğrafları bırakıyorum yorumlarınız nedir?
Kargo firması teslim almadığımı depoya geri yollandigini söylüyor Samsung shop ve müşteri hizmetleri bana teslim edildigini söylüyor iade vermeye niyetleri yok 4 gün oldu
İade 1-3 iş gunu

16bine 240hz oledi kim bulmuş aga iptal etmeleri normal

Şu samsung oledleri çok abartıyorlar. Giriş seviye oled panel bunlar ve bir sürü sorun var. Stabil değil henüz. O kadar para verip OLED yanığı olmasın diye hergün monitör menüsünden temizleme ve koruma işlemi yapmalısın. Yüksek parlaklıkta kullanırsan yanık oluşur. Masaüstündeki simgeleri vs gizlemelisin ekran sabit kalmamalı vs. Ben olsam senin yerine o paraya güzel fast ips alırdım. Oled teknolojisi gelişmedi henüz ve samsungun bu modelleri gelişmiş oled değil gen1 diye düşünebilirsiniz. Oled İPS'ten daha iyi görüntü verir ama iyi bir ips panel her türlü işini görür hdr400 desteğiyle neredeyse olede yakın görüntü alırsın ve stabilize sorunları yaşamazsın yanma derdin olmaz hergün monitörü kapatmadan pixeller yanmasın diye temizleme derdinde olmaz kim uğraşır bunlarla. Yazın 34 derece sıcakta full parlaklıkla ips monitörü gönül rahatlığıyla kullanırken oledde yanacak mı korkusu olur. İPS bir monitörü ortalama 5 yıl kullanırsın ama OLED monitör için bunu söylemek güç.

Şu samsung oledleri çok abartıyorlar. Giriş seviye oled panel bunlar ve bir sürü sorun var. Stabil değil henüz. O kadar para verip OLED yanığı olmasın diye hergün monitör menüsünden temizleme ve koruma işlemi yapmalısın. Yüksek parlaklıkta kullanırsan yanık oluşur. Masaüstündeki simgeleri vs gizlemelisin ekran sabit kalmamalı vs. Ben olsam senin yerine o paraya güzel fast ips alırdım. Oled teknolojisi gelişmedi henüz ve samsungun bu modelleri gelişmiş oled değil gen1 diye düşünebilirsiniz. Oled İPS'ten daha iyi görüntü verir ama iyi bir ips panel her türlü işini görür hdr400 desteğiyle neredeyse olede yakın görüntü alırsın ve stabilize sorunları yaşamazsın yanma derdin olmaz hergün monitörü kapatmadan pixeller yanmasın diye temizleme derdinde olmaz kim uğraşır bunlarla. Yazın 34 derece sıcakta full parlaklıkla ips monitörü gönül rahatlığıyla kullanırken oledde yanacak mı korkusu olur. İPS bir monitörü ortalama 5 yıl kullanırsın ama OLED monitör için bunu söylemek güç.
2k oled mi 4k ips mi diye konu açmıştım ve herkes hemen hemen 2k oled tercih etmemi söyledi ve aynı dakika aldım, 4k ips tavsiyen var mı

2k oled mi 4k ips mi diye konu açmıştım ve herkes hemen hemen 2k oled tercih etmemi söyledi ve aynı dakika aldım, 4k ips tavsiyen var mı
Mesela Asus Rog Strix XG27UCG olabilir 4K alacaksan çift yönlü monitör almalısın. Bu söylediğim monitör 4K'da 160 hz verir. Çözünürlüğü 1080p yaparsan 320 hz verir. Yani hem hikaye oyunlar için kullanabilirsin 4k şekilde. Hemde CS 2, Valorant tarzı oyunlarda kullanabilirsin bu oyunlar fps oyunu olduğu için çözünürlük 1080p şekilde oynanır ve hz daha önemlidir.

Son düzenleme:
Geri