Yardım SAMSUNG online mağaza amatörlüğü

Zeusaqa

80+
Reaksiyon skoru
126
Bütçe
16799
Samsung online mağaza’dan 31.07.2025 tarihinde G6 OLED 240Hz monitör aldım 16.799 TL ye ve planlı teslimat olarak 04.08.2025 tarihinde kargonun gelmesini istedim bu süreçte 2-3 defa müşteri hizmetleri ile görüştğm ve kargomun yolda olduğunu söylediler ve monitör bugüne kadar da elime ulaşmayınca yine kontrol etmek istedim ve bugün tarafıma 09:46 mail geldiğini gördüm girdiğimde iadeniz onaylandı diye bir şablon gördüm ben herhangi bir iade veya farklı bir talebim olmadı işin garip tarafı samsungta teslim edildi olarakta görünüyor bu sorunu yaşayan farklı biri var mı?

Ayrıca fiyatların yükseldiği ve güncellendiği için 3-5 bin liralık bir amatörlük yapıldığını düşünmeye başladı koskoca Samsung bunu yapıyorsa hiçbir firmaya güvenmemeye karar verdim ve artık ürünü görüp elden teslim almadan almayacağım.

Ekte fotoğrafları bırakıyorum yorumlarınız nedir?

Ekler

• IMG_5111.webp
    IMG_5111.webp
    78.4 KB · Hit: 112
  • IMG_5110.webp
    IMG_5110.webp
    75.5 KB · Hit: 108
  • IMG_5109.webp
    IMG_5109.webp
    78.9 KB · Hit: 97
  • IMG_5108.webp
    IMG_5108.webp
    83.1 KB · Hit: 109
@Abdullah Hacıgül hocam bu sorunu nasıl çözebiliriz ben aynı fiyattan almak istiyorum ama iade edilmiş ve şuanki öğrenci indirimli fiyatı ürünün 22.049 TL olmuş

Tekrar 16.799 TL'ye girecektir, tabii ki ülkemizde bunlara kimse dur demediği için, bizim zar zor kazandığımız paraları ödettikten sonra, açıklama yapmayıp mağdur edebiliyorlar ama SAHTELİKLER ülkesi olunca, bir şey yapamıyoruz. İaden yattıktan sonra tekrar deneyebilirsin almayı.

İnanılmaz bir durum ya gidip paramı çekeceksin kaç gün işleteceksin o parayı sonra teslim etmeden iade edeceksin hiç bir açıklama yapmadan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tekrar 16.799 TL'ye girecektir, tabii ki ülkemizde bunlara kimse dur demediği için, bizim zar zor kazandığımız paraları ödettikten sonra, açıklama yapmayıp mağdur edebiliyorlar ama SAHTELİKLER ülkesi olunca, bir şey yapamıyoruz. İaden yattıktan sonra tekrar deneyebilirsin almayı.
İade yansımış dostum ürünün şuan indirimli fiyatı da 22.049 TL ye güncellenmiş normal fiyatı 27.999 TL benim aldığım fiyatla ürünün şuan indirimli fiyatı arasında 5 bin lira fark oluştu samsung 5 bin lira için bunu nasıl yapıyor aklım almıyor

İnanılmaz bir durum ya gidip paramı çekeceksin kaç gün işleteceksin o parayı sonra teslim etmeden iade edeceksin hiç bir açıklama yapmadan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade yansımış dostum ürünün şuan indirimli fiyatı da 22.049 TL ye güncellenmiş normal fiyatı 27.999 TL benim aldığım fiyatla ürünün şuan indirimli fiyatı arasında 5 bin lira fark oluştu samsung 5 bin lira için bunu nasıl yapıyor aklım almıyor
Öncelikle belirteyim, muhtemelen 16.799 TL'ye gene düşecektir, bir anlık hiddetle açtığınız için konuyu, bu konuda sakinleştireyim sizleri. Ara ara takip edin düşecektir yüksek ihtimal.

Öncelikle belirteyim, muhtemelen 16.799 TL'ye gene düşecektir, bir anlık hiddetle açtığınız için konuyu, bu konuda sakinleştireyim sizleri. Ara ara takip edin düşecektir yüksek ihtimal.
Evet çok sinirliyim 1 haftadır monitörü bekliyorum şimdi yine fiyat düşmesini bekleyeceğim tabi düşerse sonra yine sipariş verip yine kargo bekleyeceğim ve gelen ürün kusurlu olursa aldık başımıza belayı uğraş dur 😞

Evet çok sinirliyim 1 haftadır monitörü bekliyorum şimdi yine fiyat düşmesini bekleyeceğim tabi düşerse sonra yine sipariş verip yine kargo bekleyeceğim ve gelen ürün kusurlu olursa aldık başımıza belayı uğraş dur 😞
Thh ye başvurun zaman geçer ama alırsınız.

Bende böyle bir sorun olmadı geçem hafta teslim aldım geçmiş olsun

16k dan alamadım maaş yatmadığı yüzünden, keşke yine düşse de alsam…

O kadar büyük firma ama böyle yapmak istediler ve yaptıkar elinde de hiç bir şey gelmiyor doğru yönlendirebilecek biri yok mu

Geri