Arama sonuçları: *

1. K

Display port no signal diyor

çözüm olarak ekle de arkadaşlar görsün
  2. K

Sevindim hocam, bu sorun için yapmadığım kablo, bios güncellemesi vs kalmadı, fişi çekip takmıştım olmuştu :D hadi geçmiş olsun
  3. K

kanka monitörün güç kablosunu prizden çek başka prize tak bende şakasız düzeltmişti, çıkardıktan sonra 3-5 dk bekle
  4. K

🔥İndirim Maono PM422 USB Kondenser Mikrofon 2170₺

eğer olursa yorumları bekliyorum
  5. K

İnternet sağlayıcı önerisi lazım

Millenicom nasıldır acaba? 1000 mbps fiyatı uygun ama ping durumlarını bilemiyorum. Son zamanda iptal eden arkadaşlar vardı sürekli 1736439324 Yaşadığım yer Urfa Siverek eğer önemliyse
  6. K

Turknet 500e 100 MB verince alasım gelmedi az daha verip telekomun 200-500 felan mantıklı gibi
  7. K

Pingi önemsiyorum o yüzden emin olamadım
  8. K

Alt yapım Telekom 1000mbps 1736435615 Euronet ve gigaspeed nasıl acaba, alt yapım gayet güzel gözüküyor 1000mbps Telekom , hangi sağlayıcı seçsem emin olamadım
  9. K

Böyle bir şey var mı nasıl öğrenirim
  10. K

Evimde türk Telekom 1000mbps hat var, hangi firmadan internet almam daha uygun olur ? Yardımcı olabilir misiniz? Tavsiyeleri nedenleri ile de biraz açıklarsanız çok sevinirim. En uygununu bulmaya çalışıyorum, 200+ uyguna olursa öyle bağlatmak istiyorum
  11. K

Türknet mi? milenicom mu? fixnet mi?

Hangi sağlayıcı daha uygun olur bilemedim, telekomun paketleri çok pahalı geldi
  12. K

Türknet mi? milenicom mu? fixnet mi?

Arkadaşlar evimde 1000mbps Türk Telekom alt yapısı var, ne bağlatmak mantıklı olur? Turknet 100 veriyor 500e, fiyatından ve alt yapıdan dolayı çok mantıklı gelmedi. Ne önerirsiniz?
  13. K

1500₺ gamepad önerisi

kargonuz geldi mi hocam, geldiyse memnun musunuz? nasıl ?
  14. K

Monster pusat ghost pro mouse 1799TL(PAW3395 VE 54GRAM)

Hani garantim bitmişti sanırım ama öyle olsa bile parasını vereyim tamir edin dedim ama olmadı. Öylece kaldı, napıcam ki ben şimdi bunla hala elimde 1.5-2 senedir öyle duruyor. Senin olay gayet iyiymiş.
  15. K

Monster pusat ghost pro mouse 1799TL(PAW3395 VE 54GRAM)

monsterdan günahımı almam, monster gamepadi vardı, tuşları arızalandı gönderdim. Yerine bir tuş takmadılar elimizde yok dediler, tamir etmediler. İsterseniz %10 indirim verelim yenisini alın dediler ve o gamepad hala o şekilde kaldı. L1-R1 içine takılı kaldı, joystick yırtık kaldı. Hadi yırtığı...
  16. K

İnceleme Lenovo R27QE 27"/ IPS / 2K(QHD) / 180Hz / 1ms(GtG) Monitör İncelemesi

GtG için bir ayar yapmak lazım mı? bende aldım ürünü memnunum. Sıkıntı çıkmadı. Kendi ayarlarımı yaptım.
  17. K

🔥İndirim Lenovo 27" 2K 0.5ms 180hz Monitör 🔥6.379 TL (PREMİUM VISA ÖZEL)

GtG için bir şey seçmek gerekiyor mu? ben bulamadım da
  18. K

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

karar alınan tarihten itibaren 2 hafta süreleri var itiraz için, bir daha olmuyor. Eğer öyleyse git karar formunu hepsiburadaya gönder
  19. K

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

Onlar beni arar o halde, aramazlarsa 15 gün sonra ben rahatsız ederim
Top Bottom