Neler Yeni

Monster pusat ghost pro mouse 1799TL(PAW3395 VE 54GRAM)

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Ali Mert Okuducu
Tipi güzelde monstere karşı bi ön yargı oluştu bende nedense

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
daha aşağı fiyata çok daha kalitelileri var hocalarım atar şimdi link yok elimde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tipi güzelde monstere karşı bi ön yargı oluştu bende nedense
hocam ben monitör aldım yeni gayet kaliteli güzel. bende önyargılıydım fakat bence iyi . taksit de yapıyolar peşin fiyata

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Mert Can
monsterdan günahımı almam, monster gamepadi vardı, tuşları arızalandı gönderdim. Yerine bir tuş takmadılar elimizde yok dediler, tamir etmediler. İsterseniz %10 indirim verelim yenisini alın dediler ve o gamepad hala o şekilde kaldı. L1-R1 içine takılı kaldı, joystick yırtık kaldı. Hadi yırtığı değişmedin, bari tuşlarımı tamir etseydin.

bu fiyata cöb

monsterdan günahımı almam, monster gamepadi vardı, tuşları arızalandı gönderdim. Yerine bir tuş takmadılar elimizde yok dediler, tamir etmediler. İsterseniz %10 indirim verelim yenisini alın dediler ve o gamepad hala o şekilde kaldı. L1-R1 içine takılı kaldı, joystick yırtık kaldı. Hadi yırtığı değişmedin, bari tuşlarımı tamir etseydin.
pusat clutch di mi cok kötü

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Furkan Görür
monster den su almam

1 monster
2 pttavm

Öğrenen_biri

80+ Bronze
sana yanlış yapılmış. Bende başımdan geçen olayı söylim hatta konuyu bulursam altta eklim.
Ekim ayında arkadaşla buluşmak istedim o da bilgisayarın temizliğini aradan çıkarmak için monster'a da gidelim dedi tamam dedim bende gamepadlerimi götürürüm dedim o da bende onu da getireyim dedi. Neyse gittik o farklı kişiye gitti ben farklı kişiye. O ilk girdi bilgisayarı teslim etti sonra gamepadi söyledi o kişi bizde öyle işlem yok dedi ama ben kendim bilgiğim için dedim beni bekle beraber benimle gidersin. Benim sıram geldi girdi teslim ettim anlattım durumu karşıdaki kişi direkt not etti herşeyi sonra arkadaşımında anlattım onu da teslim ettik. 1-2 saat sonra sms geldi teslim almaya gittik bi baktım yeni sıfır kutu verildi ikimize de. Bi an dona kaldık ikimizde. Sorunlu ürün olduğu için sıfırı ile değiştirildi dendi. Çok teşekkür edip teslim alıp çıktık.

Gurkanpiro

80+ Platinum
3395 var kailh nin gm 4 switchler varda mcu nedir bilemem az koyun ya dareu A950 pro 4k yaşa zenith pro alin

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Mert Can
sana yanlış yapılmış. Bende başımdan geçen olayı söylim hatta konuyu bulursam altta eklim.
Ekim ayında arkadaşla buluşmak istedim o da bilgisayarın temizliğini aradan çıkarmak için monster'a da gidelim dedi tamam dedim bende gamepadlerimi götürürüm dedim o da bende onu da getireyim dedi. Neyse gittik o farklı kişiye gitti ben farklı kişiye. O ilk girdi bilgisayarı teslim etti sonra gamepadi söyledi o kişi bizde öyle işlem yok dedi ama ben kendim bilgiğim için dedim beni bekle beraber benimle gidersin. Benim sıram geldi girdi teslim ettim anlattım durumu karşıdaki kişi direkt not etti herşeyi sonra arkadaşımında anlattım onu da teslim ettik. 1-2 saat sonra sms geldi teslim almaya gittik bi baktım yeni sıfır kutu verildi ikimize de. Bi an dona kaldık ikimizde. Sorunlu ürün olduğu için sıfırı ile değiştirildi dendi. Çok teşekkür edip teslim alıp çıktık.

Hani garantim bitmişti sanırım ama öyle olsa bile parasını vereyim tamir edin dedim ama olmadı. Öylece kaldı, napıcam ki ben şimdi bunla hala elimde 1.5-2 senedir öyle duruyor. Senin olay gayet iyiymiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,311
Üyeler
163,640
Son üye
Emin Kaymaz
Top Bottom