Pusat Rapid Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi

Yada rampage dandik ama emektar membran klavyemi kullanmaya devam mı etsem zaten mekanik gibi artık ses çıkarıyor xmcbbxbcbbx
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şaka Maka bir yana da cidden membran klavyem hala emektarlığını koruyor kaç defa yumruk attım vurdum ordan oraya hala çatlamış olmasına rağmen çalışıyor ve mekanik klavye gibi ses çıkarıyor 😆😆😆

ya ne monster ne excalıbur al gec ak820 pro

O para monster klavyeye asla verilmez. Animate alabiliyorsan al
Animate ve razer blackwidow v4 pro arasında kaldım açıkçası ikiside 8 k mhz animate in tepkime süresi elbette daha iyi 0.125 ms diğeri sanırım 1 ms ne alsam bilemedim green switch seviyorum güzel oluyor

O para monster klavyeye asla verilmez. Animate alabiliyorsan al
Sizin ilk otomobili Türk'ler üretseydi ve satmaya çalışsaydı,bu makinenin yakıtına o para asla verilmez,para yetişmez diye beygirlere binmeye devam eden zihniyetsiniz.Siz yıllar önce olduğu gibi yıllar sonra da aynısınız.

Sizin ilk otomobili Türk'ler üretseydi ve satmaya çalışsaydı,bu makinenin yakıtına o para asla verilmez,para yetişmez diye beygirlere binmeye devam eden zihniyetsiniz.Siz yıllar önce olduğu gibi yıllar sonra da aynısınız.
kendini kandırmaya hiç gerek yok 3kya asus rog ajaz e-yooso vs. varken monster a o para verilmez

Kullandım ama yetersiz bir klavye bence
yani yetersiz olabilir ama benim gibi full klavye arayanlar için bu fiyatlarda pek seçenek kalmıyor ama monster yerine net tercih edilir

yani yetersiz olabilir ama benim gibi full klavye arayanlar için bu fiyatlarda pek seçenek kalmıyor ama monster yerine net tercih edilir
Bende arıyorum apex 7 pusat Asus rog Strix Flare 2 Animate razer blackwidow v4 pro arasında kaldım ne alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca scope 2 rx sanırım dediğin onuda kullandım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,917
Üyeler
173,575
Son üye
Ziceil
Geri