barut
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 119
- İsim
- Doğukan Barut
- Konu Sahibi Konu Sahibi
millenicomdan da geçen sorun yaşamışlar paket sorunu yaşamış çoğu kullanıcı onlarında yorumu güzelç fixnet sunucusu bana zaten uzak edirnedeler 35mb veririz ama 20 25 gelir diyorlar. şimdi millenicomla türk net arasında kaldımHacım deneyimlicen. Biz şöyle bir yol bulduk arkadaş keşfetti şimdi internet gidince kayıtlı telden değil başka telefondan arayınca direk düşüor Türknet aobeyseniz açmıyorlar başka telden arayacan
Anket yapsan belki %50 %50 gelir çünkü iki firmada iyi ama MHZ konusunda zaten reklamı vardı milleninin biz başkası gibi köprüden geçene kadar değil hep burdayız gibisinden. Ama bence milleni seç.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aktif kullanıyor musun knkmTürkNet
Mesaj otomatik birleştirildi:
şikayet var a geçtim geçmez olaydım sinirlerim bozuldu. herkes türk net ve millenicomdan o kadar çok bıkmış ki sizde övünce iyice karıştı kafaam asdhjkakhjsda ikiside yerlerde puanlaır şikayet vardaHacım deneyimlicen. Biz şöyle bir yol bulduk arkadaş keşfetti şimdi internet gidince kayıtlı telden değil başka telefondan arayınca direk düşüor Türknet aobeyseniz açmıyorlar başka telden arayacan
Anket yapsan belki %50 %50 gelir çünkü iki firmada iyi ama MHZ konusunda zaten reklamı vardı milleninin biz başkası gibi köprüden geçene kadar değil hep burdayız gibisinden. Ama bence milleni seç.
Son düzenleme: