Arama sonuçları: *

1. MasterOfPuppets

Sadece Müzik Dinlemek İçin Üst Düzey Kulaklık

Öncelikle hifi kablolu güçlü kulaklar için güzel bir besleme isteniypr ise amfi / ses kartı ciddi fark yaratıyor. Ben mesela pcde sound blaster x4 ile sürüyorum kablolu kulaklıklarımı eğer dışarı cıkacaksamda flac çalabileceğim güzel bir müzik çalar ile çıkıyorum. Bunlar dışında bw px8 arada...
  2. MasterOfPuppets

Sadece Müzik Dinlemek İçin Üst Düzey Kulaklık

Momentum 4 ve xm5 kullandım ancak onları satarak Bowers and Wilkins Px8 edindim çok memnunum.. Öneririm Amfi ve kablo ile de şu sıra Hifiman Sundara kullanıyorum. Bt kulaklık olarak ortalama fiyat performans sayılabilecek Momentum 4 bazen amazonda harika fiyatlara düşüyor düşünürseniz takip edin...
  3. MasterOfPuppets

🔥İndirim Cat 015M100031 Colorado Erkek Bot - Siyah Deri 1779₺

Sağlık herşeyden önce gelmeli valla. Ben ne cile çektim anlatamam
  4. MasterOfPuppets

🔥İndirim Cat 015M100031 Colorado Erkek Bot - Siyah Deri 1779₺

Zamanında y.kundura firmasından aldığım Harley çizme yüzünden 1 yıl boyunca ayagımdan tedavi gördüm. (Kurtarma gibi bir durum) Botun çiftinin 1 tanesinin derisinde hata varmış ve beni hastanelik etti. O günden sonra o firmadan hiçbir ürünü bedava olsa almam. Ama cat grubunda da aynı hatayı...
  5. MasterOfPuppets

🔥İndirim Nintendo Switch Konsol Neon Red Blue Joy / Con - Yeni V2 Model12.999,00 TL

Allah aşkına sıcak fırsat olarak paylaşılan bir konuda nasıl tartışma çıkarttınız alan alır almayan almaz neden bu kadar uzadı ki ? Gerilmeyin boş yere arkadaşlar , ki kullanım amacı ile doğru orantılı şekilde ben dahil bir çok arkadaşım bu tarz ürünleri evde ufak çocuk olduğu için mantıklı...
  6. MasterOfPuppets

...:::: SAĞLAM Oyun Tavsiyesi Başlığı :::...

Merhaba, aşağıdaki listede en kafa da tuttuğum hep God Of War olmuştur. (Pc de olmadığı dönemlerde sırf oyunu oynamak için PS bile aldım sattım :) ) Muhtemelen sıralamada her seferinde başı çeken oyunum bu olur ancak zaman zaman diğerlerini de açıp oynarım. God Of War, Skyrim Cyberpunk...
  7. MasterOfPuppets

🔥İndirim Nintendo Switch Konsol Neon Red Blue Joy / Con - Yeni V2 Model12.999,00 TL

Switch 2 illaki daha iyi gelecektir ama nasıl bir fiyat ile malum ekonomi ortada. Yoksa msi da duyurdu yeni konsolu ama işte bugün almadıgın yarın tüh ya kaçırdık olarak da kalabiliyor.
  8. MasterOfPuppets

Hali hazırda Rog Ally kullanıyorum ama switchin eglenceli birçok yanı var çocuklar içinde e tabi birde kalkıp pc performansı beklememek gerekiyor.
  9. MasterOfPuppets

Temudaki en iyi mouse nedir?

Geldik bir gaza 159 proyu aldık merakla bekliyorum valla
  10. MasterOfPuppets

Sürekli girip girip bakıyorum ürüne. Ama işte oyun tarafı tedirgin ediyor. Kullanan arkadaşlar oyun konusunda (sanırım çiplenebiliyormuş) biraz yeşillendirse harika olur.
  11. MasterOfPuppets

🔥İndirim Epic Games Hell Let Loose Ücretsiz 🔥

Faydalandım teşekkürler haber verdiğiniz için
  12. MasterOfPuppets

❌İndirim Bitti! [STEAM] EA RACING MEGA COLLECTION ALMA YÖNTEMİ

Geldi oldu teşekkür ederim @habbassaka ^^ Aslında bu paket içeriğindeki heat i tekli iade etmeyi denesek ne olur acaba :))
  13. MasterOfPuppets

❌İndirim Bitti! [STEAM] EA RACING MEGA COLLECTION ALMA YÖNTEMİ

Merhaba bendeki heat in deluxe versiyonu. Steamden kaldırsam deluxe dlcleri ile gelir mi acaba.. ?
  14. MasterOfPuppets

❌İndirim Bitti! EA RACING MEGA COLLECTION 200TL KOSUN!!!

Hesaptan kaldırdığımızda üzerindeki dlc ler de gidermi acaba.. Yada gitti geri gelir mi :)
  15. MasterOfPuppets

🔥İndirim Amazon Creative ses kartlarında indirim

X-Fi surround 5.1 pro dan zıplıycam bakalım paxın driverları ile inanılmaz memnundum bu aletten ama artık zamanı geldi yükseltmenin tekrar teşekkürler fırsat için.
  16. MasterOfPuppets

Duramadım aldım bir X4 @Hülagühan88 den davacıyım aynı anda atılan mesajdan ötürüde davacıyım :D
  17. MasterOfPuppets

x4 alma fikri çık aklımdan çık :)
  18. MasterOfPuppets

🔥İndirim Amazon 4 al 3 öde kampanyası

Bende bir kaç ürün aldım teşekkürler paylaşım için
  19. MasterOfPuppets

göz kuruluk-kızarıklık-et-çapak

Doktor a gitmeden özellikle göz meselesinde ilaç alıp kullanmayın yazık günah..
Top Bottom