habbassaka
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,290
- İsim
- Berk
Konunun amacı: Normalde bu bundle içeriğinden herhangi bir oyuna sahipseniz bundle' ı satın alamıyorsunuz, sırf indirimden unbound almak isteyenler bile 359,99 TL ödemek yerine bu bundle 200TL fiyatına alabilir,
Bundle İçeriğinde NFS HEAT, PAYBACK, HP:REMASTERED, UNBOUND, DiRT 5, GRID Legends mevcut.
https://store.steampowered.com/bundle/32318/EA_Racing_Mega_Collection/
*Şuan denedim ve ben bu yöntem sayesinde alabildim. Uzatmadan hızlıca anlatıyorum.
*Bundle içeriğinde sahip olduğunuz oyunları steam destek bölümünden kütüphanenizden kalıcı olarak kaldır deyin.
*Bundle farklı bir steam hesabından kendinize gönderin.
*Ana hesaba geri dönün hediyeyi kabul edin UNKNOWN ERROR vericek,
*Şimdi ana hesabınızdan steam destek bölümüne tekrar girerek önceden kaldırdığınız oyunları geri getirin.
*Bildirimlerden hediyeyi kabul edin. Hayırlı olsun.
Not: Bazı arkadaşlar yan hesaptan ana hesaba gift gönderirken steam/banka güvenlik amaçlı ödemeyi beklemede tutuyor, telaş yapmayın ödeme onaylandıktan sonra hediye ana hesaba otomatik gidiyor. Ortalama 1gün sürebiliyor bu bekleme süreci.
Bundle İçeriğinde NFS HEAT, PAYBACK, HP:REMASTERED, UNBOUND, DiRT 5, GRID Legends mevcut.
https://store.steampowered.com/bundle/32318/EA_Racing_Mega_Collection/
*Şuan denedim ve ben bu yöntem sayesinde alabildim. Uzatmadan hızlıca anlatıyorum.
*Bundle içeriğinde sahip olduğunuz oyunları steam destek bölümünden kütüphanenizden kalıcı olarak kaldır deyin.
*Bundle farklı bir steam hesabından kendinize gönderin.
*Ana hesaba geri dönün hediyeyi kabul edin UNKNOWN ERROR vericek,
*Şimdi ana hesabınızdan steam destek bölümüne tekrar girerek önceden kaldırdığınız oyunları geri getirin.
*Bildirimlerden hediyeyi kabul edin. Hayırlı olsun.
Not: Bazı arkadaşlar yan hesaptan ana hesaba gift gönderirken steam/banka güvenlik amaçlı ödemeyi beklemede tutuyor, telaş yapmayın ödeme onaylandıktan sonra hediye ana hesaba otomatik gidiyor. Ortalama 1gün sürebiliyor bu bekleme süreci.
Son düzenleme: