Neler Yeni

❌İndirim Bitti! EA RACING MEGA COLLECTION 200TL KOSUN!!!

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sırf Unbound için paketi satın aldım. NFS Heat ve Payback zaten vardı EA hesabımda. Zamanında çok düşük fiyatlara satın almıştım onları. Oyunu 0.8 saat oynadım. Oyunu beğenmedim hadi karakterler oyun hikayesinin çizgi film anime gibi olmasını geçtim. Oyundaki sürüşte duman efektleri iğrenç, hem göz yoruyor hem de yarış oyunu dediğin gerçekçi olmalı. Ne oynuyorum ben dedim. Beklentim underground 2, carbon vs. iken karşılaştığım oyun üzdü. Asphalt kitlesini mi hedeflemişler çözemedim. O istediğim sürüş zevki dinamikleri yok zaten o efektler iyice batırmış. İlginç tarafı ayarlardan bu çizgi film gibi olan efektleri kapatamıyoruz da böyle bir seçenekte sunulmamış. Mod falan atmak gerekiyor sanırım. Forza Horizion 4-5'in gözünü seveyim. Unbound için almayı düşünen varsa almasın bence. Ben iade ediyorum.
efektleri kapatabiliyorsun. youtubede görmüştüm ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.

Maethril_

80+ Bronze
Ne zamana kadar sürecek bu hocam ?

Cihangir

80+ Gold

Cihangir

80+ Gold

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
Fatih

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Fatih Ayhan
Sırf Unbound için paketi satın aldım. NFS Heat ve Payback zaten vardı EA hesabımda. Zamanında çok düşük fiyatlara satın almıştım onları. Oyunu 0.8 saat oynadım. Oyunu beğenmedim hadi karakterler oyun hikayesinin çizgi film anime gibi olmasını geçtim. Oyundaki sürüşte duman efektleri iğrenç, hem göz yoruyor hem de yarış oyunu dediğin gerçekçi olmalı. Ne oynuyorum ben dedim. Beklentim underground 2, carbon vs. iken karşılaştığım oyun üzdü. Asphalt kitlesini mi hedeflemişler çözemedim. O istediğim sürüş zevki dinamikleri yok zaten o efektler iyice batırmış. İlginç tarafı ayarlardan bu çizgi film gibi olan efektleri kapatamıyoruz da böyle bir seçenekte sunulmamış. Mod falan atmak gerekiyor sanırım. Forza Horizion 4-5'in gözünü seveyim. Unbound için almayı düşünen varsa almasın bence. Ben iade ediyorum.
Yarış oyunu dediğin gerçekçi olmalı diyen bir insan zaten nfs'den uzak durmalı.

NFS serisinden gerçekçilik beklemek zaten hata. Oyun arcade. Efekt konusunda haklısınız çoğu kişi beğenmedi, isteyen kapatabilseydi güzel olurdu ama eleştirilerinizi oyunun türüne göre yapın. Sürüş mekanikleri de heat'de daha iyi katılıyorum ama ben bu tarz efektleri çok yakıştırdım bu oyuna, beğendim şahsen. Beğenmeme rağmen ne asphalt oynarım ne anime izlerim. Yani o konuda yanlış anlaşılma olmasın anime izlediğim ya da sevdiğim için beğenmedim efektleri. Hatta direk yarış oyunlarını oynamaya 7-8 ay önce falan başladım diyebilirim.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bende bi forza4 var bana yetiyor. Ama sevenleri için kaçırılmayacak fırsat

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Mert
Kartta para olsa hemen alırdım, alanlara hayırlı olsun.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Fatih Ayhan
efektleri kapatabiliyorsun. youtubede görmüştüm ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.
3. parti yazılımlarla yapıyorlar. Kendi ayarlarında böyle bir şey henüz yok.

Helixo

80+ Bronze

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    266.6 KB · Hit: 64
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Top Bottom