Neler Yeni

❌İndirim Bitti! EA RACING MEGA COLLECTION 200TL KOSUN!!!

yaman..k

80+ Silver

Leclerc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre ATAŞ
‼️Nays ile alanlar için 200 tl harcama için 220.91Tl olarak 20.91 kur marjı kesmiş işlem geçmişinden kontrol edebilirsiniz müşteri hizmetlerine danıştım altta yazan açıklamayı yazdı ve kesilen para iade edilmicekmiş

❗️Nays karttan yapılan yurtdışı (döviz tutarlı) işlemlerde, İşlem anında %5 kur marjı eklenerek hesaba/kredi kartına bloke konur ve 9 gün beklenir. 9 günün sonunda takas kaydı gelirse takas tutarı baz alınarak Nays karta kaydedilir bloke kaldırılır. 9 gün içinde takas kaydı gelmezse bloke çözülür.

Buna ek olarak kullanılan Nays kartlarda Yabancı Para (YP) limit olmadığı için borç işlemleri yansıtılırken kur dönüşümü kaynaklı alınan %1lik bir fark eklenmektedir.

‼️ Not olarak %20 iade halen yapılmadı

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
‼️Nays ile alanlar için 200 TL harcama için 220.91Tl olarak 20.91 kur marjı kesmiş işlem geçmişinden kontrol edebilirsiniz müşteri hizmetlerine danıştım altta yazan açıklamayı yazdı ve kesilen para iade edilmicekmiş

❗️Nays karttan yapılan yurtdışı (döviz tutarlı) işlemlerde, İşlem anında %5 kur marjı eklenerek hesaba/kredi kartına bloke konur ve 9 gün beklenir. 9 günün sonunda takas kaydı gelirse takas tutarı baz alınarak Nays karta kaydedilir bloke kaldırılır. 9 gün içinde takas kaydı gelmezse bloke çözülür.

Buna ek olarak kullanılan Nays kartlarda Yabancı Para (YP) limit olmadığı için borç işlemleri yansıtılırken kur dönüşümü kaynaklı alınan %1lik bir fark eklenmektedir.

Aynı şey bende de var ve iade gelmeyecek muhtemelen şimdi müşteri hizmtleriyle konuştum açıklama kısmında steam gözkmüyor dedi

ahmetbirs

80+ Bronze
‼️Nays ile alanlar için 200 TL harcama için 220.91Tl olarak 20.91 kur marjı kesmiş işlem geçmişinden kontrol edebilirsiniz müşteri hizmetlerine danıştım altta yazan açıklamayı yazdı ve kesilen para iade edilmicekmiş

harcamam 219 tl görünüyordu temsilciyle konuştum sorun yok cart curt bu sabah cashback geldi

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,595
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Heat var diye alamıyoruum
Deliricem
EA Racing Mega Packin şuanki kurla 10 dolar olması gayet uygun fakat paketi satın alamayan varsa çözümü şu şekilde:
1- Yardım > Steam Destek > Oyun Yazılım vs. > Sonrasında paketin içinde sizde bulunan oyunların hepsini: Bu Oyunu Hesabımdan Kalıcı Olarak Kaldırmak İstiyorum (Merak etmeyin kaldırdığınız oyunu satın aldığınız için ücretsiz olarak tekrardan etkinleştirebiliyorsunuz)
2- Oyunları hesaptan kaldırdığınız halde bile paketi yine satın alamayacaksınız ancak 1. adımdan sonra başka bir hesaptan size hediye gönderilebilir olucak. Varsa diğer hesabınızdan ya da bir arkadaşınızdan size paketi hediye olarak atmasını isteyin.
3- Hediye geldikten sonra hediyeyi hemen kabul etmiyorsunuz önce kaldırdığınız oyunları Yardım > Steam Destek > Oyun Yazılım vs. > Kaldırdığınız oyunun ismini yazıp Kütüphanemde Değil > Hesaptan Kaldırılmış Paketi Geri getir. Bu işlemi kaldırdığınız her oyun için yapıyorsunuz.
4- Hediye paketini al :)

Steam yorumlarında böyle bir şey gördüm işine yarar umarım

TahinPekmez

80+ Silver
Paketi alanlardanim, Unbound hem grafik hem optimizasyon açısından vede heat gibi berbat oyundan sonra gerçekten güzel bir oyun olmuş. Almayıp düşünenler bin pişman olacak

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

spidkey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Furkan

Hocam ben aldiktan 3 gun sonra sanirim telefona mesaj geldi yurt disi harcamaniz icin %20 cashback yatirilmistir hesabiniza diye. Odeme yaparken visa mi, mastercard mi sectiniz steamde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı şey bende de var ve iade gelmeyecek muhtemelen şimdi müşteri hizmtleriyle konuştum açıklama kısmında steam gözkmüyor dedi
Benimde aciklama kisminda steam gozukmuyordu hocam ancak cashback yatirdilar.

TahinPekmez

80+ Silver

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,196
İsim
Diyarhan
İade yapıldıktan sonra 220 çekildiğini farkettim püüü

Top Bottom