Hocam 1500lük yav küçük200e puff mu? Nereden hocam?
hocam hediye işi olmuyor. ben kendime attım ama kabul edilmiyor. hata veriyorHediye olarak atabilecek olan var mı? Yan hesap yeni olduğu için direk yollamıyor ya
Hocam oyunu destekten tekrar ekleyip öyle kabul etmen lazım o şekilde oluyorduben kendime yeni hesap açtım. zaten steamde hesap değiştire basıp değiştirebiliyorsun. şu an yüklüyorum oyunları.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam hediye işi olmuyor. ben kendime attım ama kabul edilmiyor. hata veriyor
Ben de Need For Speed PayBack olduğundan satın alamadım. Hiç oynamamıştım ancak oyunu kütüphanemden kalıcı olarak sildim yine de satın alamıyorum kalakaldım satın almam için bir yol yok mu bu paketi?Steam Store
Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.store.steampowered.com
Bu fiyata asla kacmaz.
Önceki mesajlarda nasıl alabileceginizle alakalı konunun linkini paylaştım.Ben de Need For Speed PayBack olduğundan satın alamadım. Hiç oynamamıştım ancak oyunu kütüphanemden kalıcı olarak sildim yine de satın alamıyorum kalakaldım satın almam için bir yol yok mu bu paketi?
neyse hocam ya yeni hesap daha temiz oldu bence. uğraşmadımHocam oyunu destekten tekrar ekleyip öyle kabul etmen lazım o şekilde oluyordu
Dünden beri o şekilde verebiliyor. Ödemeyi yaptığın kartla alakalı aslında naysla almaya çalıştım beklemede kaldı iptal ettirdim. Atacak kimse de bulamadımFixlemişler sanırım şimdi denedim beklemede kalıyor hediye gelmiyor. Bekleme de diyor hediye ana hesaba ulaşmıyor.