limitlessixeye
80+
Kütüphane dizenler için çok iyi indirim btwXbox'da bunlar var ekstra Gird legends var sanırım onu da bilmiyorum benim için almaya değmez sanırım
Kütüphane dizenler için çok iyi indirim btwXbox'da bunlar var ekstra Gird legends var sanırım onu da bilmiyorum benim için almaya değmez sanırım
heatkonu sahibine teşekkürler . nays ile satın aldım sizce ilk hangisini indirip oynayayım?
Konu açıldı onunla ilgili önceki mesajlarda varKütüphanemde 3 tane farklı NFS serisi vardı bende destek sekmesinden hesabımdan kalıcı kaldırıp arkadaşımdan bana hediye etmesini istedim. Hediye geldi fakat kabul edince şöyle bir hata veriyor ve kütüphaneme eklenmiyor. Steam desteğe yazdım cevap bekliyorum, sorunu yaşayıp da çözenler var mı ?
Allaha şükür unbound hariç hepsine sahibim ve baya ucuza geldi toplamı.Welcome to Steam
The Steam Autumn Sale is on now — find great deals on thousands of games! Plus nominate games for the 2024 Steam Awards.store.steampowered.com
Bu fiyata asla kacmaz.
Oyunu tekrar kütüphanene ekleyip daha sonra hediyeyi kabul etmen lazım arkadaş adım adım yazmışKütüphanemde 3 tane farklı NFS serisi vardı bende destek sekmesinden hesabımdan kalıcı kaldırıp arkadaşımdan bana hediye etmesini istedim. Hediye geldi fakat kabul edince şöyle bir hata veriyor ve kütüphaneme eklenmiyor. Steam desteğe yazdım cevap bekliyorum, sorunu yaşayıp da çözenler var mı ?