ben olsam 3k farki vermek yerine islemciyi Ryzen 7 7700 tercih ederdim oyunda cok fark olmasada diger islerde fark ediyor laptopumdada 7700 var zaten
1736146899
haklisin ama belki adam 0 istiyordur butceside max ona yetiyordur? Ayrica 16gb vramli model ileride sorun cikarmaz. 12gb vram yeterli...
backlogumda 100 tane oyun var zaman olsada oynasam. Resident evil serisi, Last of us serisi, Metal gear solid 5, Batman arkham serisi, Devil may Cry serisi, Metro serisi ve saire aklima ilk gelenler oyun cok
ben sadece samsung ve redmi kullandim redmide gizli uygulamalarinda ekran suresini gosteriyordu samsungda secure folderdekileri gostermiyor diger arayuzleri bilmiyorum
simdi kendi kullandigim teknigi soylicem eger ekran sureni gizlemek istiyorsan samsungda secure folder diye bir ozellik var onu aciyorsun en fazla kullandigin uygulamalari mesela instagram yt falan oraya atiyorsun sonra secure folderde oradaki hesaplara tekrar girmen gerekicek oyunlari oraya...
hocanin hakki varmi almaya? belki okulda kural falan vardir. sozlesmeyi kabul ettiniz falan bu arada hangi model telefon? samsungsa saklamanin yolu var