Neler Yeni

Kasa fanları çok hızlı çalışıyor

Bordo46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
selahaddin sarı
Merhaba, kasa fanlarım herhangı bır oyuna gırdıgımde asırı hızlı sekılde donuyor ve ses cıkarıyor. daha once boyle bır sorun hıc yasamadım. sadece kendı kendıne tak dıye oldu bu sorun.. nasıl düzeltirim? oyundan cıktıgım an kasa fanları duzelıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ali Dogan
Bilgisayar kasasında temizlik yapılma zamanı gelmiş demektir. Uzmanlarca Kompresörle hava tutularak fanlar temizlenir.
Laptop ise masada örtü varken kullanmayın. Birkaç ayda bir deliklere basınçlı hava tutun. Klavyeye uzaktan tutun.

Bordo46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
selahaddin sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar kasasında temizlik yapılma zamanı gelmiş demektir. Uzmanlarca Kompresörle hava tutularak fanlar temizlenir.
Laptop ise masada örtü varken kullanmayın. Birkaç ayda bir deliklere basınçlı hava tutun. Klavyeye uzaktan tutun.
zaten fanları temızledım sıstemı yerıne koydum calıstırdım oyuna gırdım oyle oldu. anormal sekılde asırı hızlı donuyor oyunda. gpu cpu sıcaklıkları normal degerlerde olmasına ragmen kasa fanları o sekılde calısıyor..

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
zaten fanları temızledım sıstemı yerıne koydum calıstırdım oyuna gırdım oyle oldu. anormal sekılde asırı hızlı donuyor oyunda. gpu cpu sıcaklıkları normal degerlerde olmasına ragmen kasa fanları o sekılde calısıyor..
hangi marka fanlar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ali Dogan
Fanları ters monte etmiş olabilirsin. Hava yönü ters olursa nagatif sonuc alınabilir. Egzos fanında çarpı şeklindeki iskelet kasaya temas etmeli.

Bordo46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
selahaddin sarı
Fanları ters monte etmiş olabilirsin. Hava yönü ters olursa nagatif sonuc alınabilir. Egzos fanında çarpı şeklindeki iskelet kasaya temas etmeli.
hayır fanların temızlıgını sadece hava vurarak yaptım herhangı bır sokum yapmadım. 1 saat once duzgun calısan fanlar sımdı oyuna gırdııgımde ses cıkararak asırı hızlı calısıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,154
Üyeler
164,626
Son üye
ouzkn7
Top Bottom