Arama sonuçları: *

1. V

Replika İmitasyon Üst Giyim

Evet, replika giydiğim halde kafama takmadığım ve umrumda olmadığı durumda bile ben mental olarak yetersizim, sen ise mükemmelsin? Hahahahahahahh :LOL::ROFLMAO::ROFLMAO: Sen demek ki mental olarak yıkık bir "insansın" ki bu tarz şeyleri bile kafaya takıyorsun. Hatta kafaya takmayı bırak başka...
  2. V

Hocam ayakkabıda olabilir de üst giyimde nasıl vericek ki, zaten normal mağazalardan aldığımız tarz sadece üstüne logo basıyorlar.
  3. V

Saç ektirdim soru alabilirim.

Hocam o zaman güzelmiş, benim şükür saç ile sorunum yok ancak gelecekte de olmaması için PRP düşünebilirim. 3 seans PRP artı saç ektirme 20k ise PRP 3-4k gibi sanki, internette de böyle diyor. O zaman sorun olmaz yani, sonuçta her gün yapılan bir şey değil. Ne güzel oldu hocam ya sayenizde...
  4. V

Hocam zevkler ve renkler tartışılmaz, benim çok hoşuma gitmedi. Ben daha çok spor modelleri seviyorum. The north face, Columbia. Onların da orijinalleri çok pahalı, daha geçen gittim Boyner'de baktım bir tane Columbia mevsimlik mont fiyatı asgari ücretti. Aynı mont Defacto'da mesela maks 2 bin...
  5. V

Hocam risk alamam ya, kapıda ödeme şeffaf kargo ise belki, öyle mi?
  6. V

Güvenilir değil herhalde hocam burası. https://www.sikayetvar.com/lobbeco
  7. V

Hocam saç ekimi mi PRP mi 20 bin? PRP 20 bin ise tuzlu geldi ya, bir de o sadece bir bölgeye di mi. Mesela saça yaptır, yüze yaptır toplam 40 o zaman.
  8. V

Hocam dışarıdan belli edicek zaten haklısın da ben replikayım diye de bağırmasın yani, en azından bu modeller hoşuma gitmedi, başka mağazalarda da gördüm replika modelleri, sürekli giymeyen birisi farkı anlamaz, zaten kim orijinal giyiyor artık, Dubai'de mi yaşıyoz gardeş :) 1736426163 Paramın...
  9. V

Kaydettim hocam, bu PRP nedir baktım sanki estetik gibi ama daha doğalından sanki, kendi kanını çekip geri enjekte etme olayı mı? Ücreti tuzlu mudur? Bir de doğal tavsiye vermediler mi hiç, şuna dikkat et şunu yap şunu yapma vb.
  10. V

Ürünleri Nereye Sipariş Edebilirim?

Demek ki ürüne göre değişiyor, iki farklı sweat ekledim teker teker ekledim yine çıkmadı. 1736274727 Aynen öyle yapıcam gibi.
  11. V

Hocam trendyol'da da var ama her siparişimde teslimat noktası çıkmıyor işte, neden bilmiyorum. Hepsiburada'da her siparişte çıkıyor mu teslimat noktası seçeneği? Öyle bir olay varsa tamamen silerim trendyolu.
  12. V

Hocam kıyafet kendini belli ediyor az çok
  13. V

Hocam baktım da fena değil gibi, yani north face fln yok hiç. Bir de fiyatlar aşırı yüksek değil mi? Koton'daki sweat'ten daha dandik ama iki katı fiyat çekmiş
  14. V

Hocam şu an tanıdık yok işte, eğer tek çare bu ise bir esnafla anlaşıcam sanırım. Ücret talep eder mi veya kargoma bir şey olur mu acaba. Bir de kod fln istiyor ya kargocular o nasıl oluyor. 1736261920 Öyle gibi sanki.
  15. V

Merhaba arkadaşlar. KYK'da kalıyorum, gün içinde dışarıda olduğum için kargoyu KYK'ya gelirse alamam. Teslimat noktası seçeneği de çoğu siparişte gözükmüyor. Trendyol vb. yerlerden aldığım ürünleri nereye sipariş edebilirim? Mesela kargo şubesine gitse ben sonra gidip oradan alabilirim sıkıntı...
  16. V

Hayırlı olsun hocam, gayet güzel olmuş. Saçınıza tekrar dökülmemesi için yapmanız gereken bir şeyler söylediler mi?
  17. V

Parfümü Başka Şişeye Koymak

Hocam bundan ben de alıcam zaten de bu ayrı bir olay, cebine koymalık bu. Benim dediğim daha büyük böyle evde durucak, normal parfüm şişesi boyutunda ya da daha büyük. Biraz daha kolay sıkılabilir kapaklı şişeye koymak istiyordum sadece.
  18. V

Merhaba arkadaşlar. Replika (imitasyon) tişört, polar, hırka, sweat almak istiyorum. The north face, columbia, nike vb. markalar. Bunun için güvenilir instagram sayfası ya da fiziksel mağaza tavsiyeniz var mı? İstanbul ve Kocaeli içinde olursa çok daha iyi olur. Teşekkürler.
  19. V

İmitasyon Replika Ayakkabı Kıyafet

Tavsiye için teşekkürler hocam, bu markayı ilk defa duydum. Kaliteli midir, dükkanı fln var mı? Taklaya gelmeyelim online'da.
  20. V

İmitasyon Replika Ayakkabı Kıyafet

Hocam evet gün içinde ayaktayım ve ayakkabıyı 14 saat fln giyiyorum çıkarmadan, o zaman hiç bulaşma mı diyorsunuz? Dediğim gibi önceden replika bir ayakkabı aldım ve sorun oldu ama hepsi mi böyledir bilemiyorum, hiç replika giymemiştim. Eğer öyleyse 3 tane replika alacağıma gider bir tane adam...
Top Bottom