Neler Yeni

İmitasyon Replika Ayakkabı Kıyafet

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Vedat Kahraman
Merhaba arkadaşlar. Nike air force, dunk low vb. ayakkabılar almak istiyorum. Orijinal olanlar 5k fln, onları alamam. Replika ancak giyilmeyecek kadar kötü de olmayan, tavsiye edebileceğiniz modelleri satan yerler var mı? Bir kere New Balance almıştım replika ve ayağımı acıttığı için giyememiştim, öyle bir durum da olmasını istemiyorum. Sizin bu konuda deneyiminiz var mı? Ek olarak sweat, polar vb. şeylerin de replika,
imitasyon satan güvenilir yer, instagram sayfası önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

KBatur00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kerem Batur
Tişört,Polar,Sweat… hepsinin replikası giyilir fakat ayakkabının asla özellikle gün içerisinde fazlasıyla ayaktaysan ya da bir yerden bir yere gidiyorsan replikalar seni rahatsız eder
Enazından ayakkabıyı orijinal almaya çalış bence

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Vedat Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tişört,Polar,Sweat… hepsinin replikası giyilir fakat ayakkabının asla özellikle gün içerisinde fazlasıyla ayaktaysan ya da bir yerden bir yere gidiyorsan replikalar seni rahatsız eder
Enazından ayakkabıyı orijinal almaya çalış bence
Hocam evet gün içinde ayaktayım ve ayakkabıyı 14 saat fln giyiyorum çıkarmadan, o zaman hiç bulaşma mı diyorsunuz? Dediğim gibi önceden replika bir ayakkabı aldım ve sorun oldu ama hepsi mi böyledir bilemiyorum, hiç replika giymemiştim. Eğer öyleyse 3 tane replika alacağıma gider bir tane adam gibi orijinal alırım onu giyerim.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,052
İsim
göksel yurtcan
Hocam evet gün içinde ayaktayım ve ayakkabıyı 14 saat fln giyiyorum çıkarmadan, o zaman hiç bulaşma mı diyorsunuz? Dediğim gibi önceden replika bir ayakkabı aldım ve sorun oldu ama hepsi mi böyledir bilemiyorum, hiç replika giymemiştim. Eğer öyleyse 3 tane replika alacağıma gider bir tane adam gibi orijinal alırım onu giyerim.
hiç bulaşmayın hocam daha uygun fiyatlı markalara yönelim vanedanın ayakkabılarını tavsiye ederim bakmanızı tavsıve ederim imitasyon fiyatına nike kalitesinde hatta bir tık daha kaliteli ayakkabılara giyersiniz tabandada michelin ile çalışıyorlar

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Vedat Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç bulaşmayın hocam daha uygun fiyatlı markalara yönelim vanedanın ayakkabılarını tavsiye ederim bakmanızı tavsıve ederim imitasyon fiyatına nike kalitesinde hatta bir tık daha kaliteli ayakkabılara giyersiniz tabandada michelin ile çalışıyorlar
Tavsiye için teşekkürler hocam, bu markayı ilk defa duydum. Kaliteli midir, dükkanı fln var mı? Taklaya gelmeyelim online'da.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,052
İsim
göksel yurtcan
Tavsiye için teşekkürler hocam, bu markayı ilk defa duydum. Kaliteli midir, dükkanı fln var mı? Taklaya gelmeyelim online'da.
kaliteli bir firma hocam açık ara yerli üretim yapar en teknolojik firma mağazaları birkaç yerde olmalı hocam bir bakın vaneda mağazaları şehrinizde varsa gidebilirsiniz taklaya gelme durumu olacağının sanmıyorum müşteri hizmetleride iyidir

Top Bottom