Neler Yeni

Saç ektirdim soru alabilirim.

ermania

80+

jackarmis

80+
Birkaç ay sonra konuyu günceller misin, aylar sonraki düşüncelerini merak ediyorum. Ben de ektirmeyi düşünüyorum.

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
Evet arkadaşlar 39 yaşındayım ön tarafım %80 civarı bir dökülme mevcuttu. Dün saç ekim işlemi gerçekleşti. İlk iki güne ait cevap verebileceğim soruları sorabilirsiniz.
Hayırlı olsun hocam, gayet güzel olmuş. Saçınıza tekrar dökülmemesi için yapmanız gereken bir şeyler söylediler mi?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,766
İsim
Mert Metshi
hocam iyi aksamlar 3 sorum var musaitseniz

ekilen saclari nerden aliyorlar

7 saat boyunca hareketsiz beklememiz mi gerekiyor yoksa telefona bakabiliyor muyuz ve tuvalete gidebiliyor muyuz

ekildikten sonra tavana bakarak uyumak gerekiyor diye duymustum dogru mudur

ermania

80+
Hayırlı olsun hocam, gayet güzel olmuş. Saçınıza tekrar dökülmemesi için yapmanız gereken bir şeyler söylediler mi?
Benim dökülmelerim artık durdugu ıcın sac ekimine karar vermiştim. Senede 1-2 defa düzenli olarak PRP önerdiler. ilk fotoğrafta gördüğünüz gibi orta kısımda azda olsa saç vardı. Oradaki saçlara zarar vermemek adına oraya az bir ekim yapıldı. Öne ekilenler uzadığında orta kısımla birleşerek dolgun bir görünüm olacağını söylediler. Bugun 10. gün ve durumum bu sekılde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam iyi aksamlar 3 sorum var musaitseniz

ekilen saclari nerden aliyorlar

7 saat boyunca hareketsiz beklememiz mi gerekiyor yoksa telefona bakabiliyor muyuz ve tuvalete gidebiliyor muyuz

ekildikten sonra tavana bakarak uyumak gerekiyor diye duymustum dogru mudur
Saçları enseden alıyorlar. 7-8 saat sürüyor bunun ilk 3-4 saati anestezi ve kök alım işlemi olarak sürüyor. Alım olduktan sonra biraz ara veriyorsunuz. Sonra kanal açma işlemi başlıyor ekılen bölgeyi safir uçlu bir aletle kesiyorlar. bu işlemde aşağı yukarı tekrar bir anestesi işlemi dahil 2 saat kadar sürüyor. kısa bir ara veriyorsunuz ve tekrar başlıyor kalan sürede de ekim oluyor ve enseyi pansuman yapıp kapatıyorlar.
Telefon ile maalesef oynayamıyorsunuz. Kafanızı belli periyotlar ile çeviriyorlar uygulama yapılan yer değişikliğinden dolayı
Uyuma olayı ıse evet uyurken kafanız arkada tavana bakarak uyumanız gerekiyor ama ense bölümünde yapılan ağır işlemden dolayı kafanızı koyamıyorsunuz dolayısı ile uyumak çok çok zor 1-2 gün

Ekler

• WhatsApp Image 2025-01-08 at 09.49.35.jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-08 at 09.49.35.jpeg
    133.9 KB · Hit: 8
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,598
Üyeler
164,704