Arama sonuçları: *

1. A.Arif

Rtx 4060 Sizce Alınır Mı?

Eyvallah hocam sağ olun.
  2. A.Arif

Saf kas gücü olarak gerçekten olması gerekenden güçsüz bir kart ama ben Ray Tracing, DLSS gibi teknolojileri denemek için aldım ve 1080p de Ray Tracing açıp yanına da DLSS açınca altından kalkmasını oyun göremedim. Tercih etme sebebim de teknolojileriydi zaten.
  3. A.Arif

Bana hazır sistem ile 9 bin TL'ye geldi uygun mu hocam?
  4. A.Arif

Aranızda Hava MYO hakkında bilgisi olan var mı?

Hakkımızda hayırlısı hocam.
  5. A.Arif

RDR2 Karakter kendi kendine hareket ediyor.

Oyunu Steam'den oyunuyorum 100 saatim var ve pc değişene kadar hiç bu tarz bi sorun yaşamadım. Ama yeni aldığım bilgisayara oyunu yüklediğimden beri 'W' tuşuna basıp karakteri ilerletince gidiyor ve durmadan gitmeye devam ediyor. Shift basıyorum bir süre algılamıyor algıladıktan sonra da...
  6. A.Arif

RDR2 karakter kontrol dışı hareket ediyor

Hocam sorunun çözümünü bulabildin mi? Aynı sorun bende de var.
  7. A.Arif

Eğer soruları Türkçe, sosyal ağırlıklı çözerseniz eşit ağırlık ve sözel puanınıza etki eder. Bu da EA ve Sözelde ise sadece Kamyo var. Kaç mat kaç fen kısmına gelirsek de 15-20 arası mat 10+ fen biraz da sosyal ve Türkçe yaparsanız hamyo, damyo, sgmyo hepsi gelir. Tabii bunlar tahimini netler...
  8. A.Arif

NVIDIA Yeni Teknolojileri Tanıttı ! DLSS 4

Anladım hocam. Teşekkürler. 1736248387 Tarihi belli mi bu arada? Ne zaman geliyor güncelleme?
  9. A.Arif

NVIDIA Yeni Teknolojileri Tanıttı ! DLSS 4

Bu gelen diğer 4 özellik nedir hocam? Ben anlayamadım.
  10. A.Arif

4000 liraya Rx 5700XT alınır mı?

Kas gücü olarak Rx6600'den daha güçlü. Ama ben eskide kaldığını düşünüyorum. O yüzden yerine Rx6600 alınabilir.
  11. A.Arif

Harp okulları için son senesi değil 20 yaşına kadar deneyebilir. 1736196096 Hocam tyt'de 300-400 binlere girmeniz gerekiyor. Msü için ise Hamyo'nun taban puanını garantilemeniz şart. Bunun için sanırım 45-55 net yeterli olacaktır. Ama bu netleri sayısaldan yapmanız gerek. Yani matematik çok...
  12. A.Arif

Ryzen 5 7500f için bu soğutucu yeterli olur mu?

Hocam şimdi Cyberpun oynuyorum mesela 60 üstü görmüyor. 56-57lerde geziyor hep. Ryzen 5 7500f için oldukça yeterli.
  13. A.Arif

MSI GTX1660 Super Alınır mı?

Rx6600 hangi konuda yazılımsal olarak geride? Bir de 1660 ile karşılaştırıyorsun yapma be kral.
  14. A.Arif

İşlemci sıcaklığı normal mi?

Eyvallah hocam sağ ol.
  15. A.Arif

İşlemci sıcaklığı normal mi?

@Bünyamina @Obi.wanKenobi Hocalarım fanı zorlayarak da olsa çıkarmayı başardım ve doğru bir şekilde tekrar taktım. Sıcaklıklar da geçen seferkine göre bi hayli düzelme var. PUBG'de 80'i gördüğüm yerlerde 72-73 lerin üzerine hiç çıkmadım. Boşta 55 iken 45-47'ye düştü. Hikayeli oyunlarda 60 larda...
  16. A.Arif

Hikayesi güzel, oynanışı iyi bilgisayar oyunu önerebilir misiniz?

Stalker 2 korku oyunu değil. Aksiyon, hayatta kalma. 1736067599 Ayrıca Indiana Jones tavsiye ederim.
  17. A.Arif

Sağ olun hocam. Dediğim gibi yazın bunun için bir konu açarım zaten.
  18. A.Arif

Yazın sıcaklıklar rahatsız ederse ideal bir sıvı soğutmaya geçmeyi düşünüyorum hocam.
  19. A.Arif

1ST PLAYER ARIYA AY7.
  20. A.Arif

Kasanın içindeki hava sirkülasyonu iyi demek ki.
Top Bottom