Kas gücü olarak Rx6600'den daha güçlü. Ama ben eskide kaldığını düşünüyorum. O yüzden yerine Rx6600 alınabilir.Bi kaç teklif buldum fiyat olarak da 4000 tl iyi bence yorumlarınızı ve tavsiye lerinizi beklerim.
RX 6600 bulamıyomki piyasa ölmüş, face de bile yokMarka ve model nedir? 4.000 TL aslında fena değil fiyat olarak. Bence alınabilir.
Kartı almaya karar verirseniz mutlaka, en az 20 dakikalık Furmark V2 (VK) test görüntüsü isteyin, özellikle Vulkan testi.
Ve mutlaka termal bakımı yapılmış mı sorun satıcıya.
---------------------------------------------------------------
Yukarıda bir arkadaş bahsetmiş evet mantıken RX 6600 varken alınmaz aslında 5700XT ama piyasada çok fazla aç gözlü satıcı var. Bilmem kaç senelik karta sıfır muamelesi yapan...
Wattman hataları kalmadı artık ama.Yok AMD ekran kartı alınmaz o nesilden
Evet ama 4000 e RX 6600 bulunmuyor hem RX 5700 XT daha güçlü bir sürü 5000 serisi kullanan kişilerede sordum sorun sıkıntı yok deniyor.Kas gücü olarak Rx6600'den daha güçlü. Ama ben eskide kaldığını düşünüyorum. O yüzden yerine Rx6600 alınabilir.
Pazarlık ediyorum şuan genelde 4300 e teklif var face gruplarında paylaşım yaptım 4000 e alırsam şükredicem heraldeYani sarı sitede var aslında. Hatta 5.000 küsür TL'ye 6600XT bile var ama ne kadar güvenilir bilemiyorum tabii. Böyle ekran kartı işlerinde tanıdıktan almayı daha mantıklı buluyorum ben.
İyice bir bakının her yere. Abartı fiyatlara da itibar etmeyin. 4K ve altına RX 5700XT alınabilir bence ama siz o fiyatlara bile pazarlık edin mutlaka.
Neden Wattmann hataları kalmadı deniyor kullananlara sordum sorun sıkıntı yok 1 senedir deniyor.Alınmaz
Ucuz fiyatta olanlarda hep tükenmiş al satcılar gene işinde gücündeYani sarı sitede var aslında. Hatta 5.000 küsür TL'ye 6600XT bile var ama ne kadar güvenilir bilemiyorum tabii. Böyle ekran kartı işlerinde tanıdıktan almayı daha mantıklı buluyorum ben.
İyice bir bakının her yere. Abartı fiyatlara da itibar etmeyin. 4K ve altına RX 5700XT alınabilir bence ama siz o fiyatlara bile pazarlık edin mutlaka.
4K üstüne bende para vermem zaten inşallah bugün bi kart bulurum.4K ve aşağısı o kartın değeri. Daha fazla etmez. Aynı fiyatta diretirse almayın, bırakın ellerinde kalsın.
RX 6600XT var 5 bine biraz pazarlık yapıp fiyattan koparıp almaya çalışıcam bu fiyata bence iyi gibi?6600ler 4.5den başlıyor. Rx5700xt kaliteli bir modelse alınabilir. 5000 serisinde wattman hatası var ona göre alın. Arkadaşımda kullanıyor amdye tövbe etti
Watmandan değil 5700xt eski diyebileceğimiz bir kart rx6600 daha mantıklıPazarlık ediyorum şuan genelde 4300 e teklif var face gruplarında paylaşım yaptım 4000 e alırsam şükredicem heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden Wattmann hataları kalmadı deniyor kullananlara sordum sorun sıkıntı yok 1 senedir deniyor.