5000'e RX 6600 XT buldum, piyasaya göre şuan fiyat bayağı iyi bütçeyi zorluyoz bakalım inş.5700XT temizse 3.7-4 civarına alınabilir. Güç olarak 6600XT ayarında.
Önerim RX6600 olur, ona da 4500'dan fazla verilmez şahsi görüşüm.
alınır her türlü.5000'e RX 6600 XT buldum, piyasaya göre şuan fiyat bayağı iyi bütçeyi zorluyoz bakalım inş.
Alıntıyı görüntülealınır her türlü.
güvenlik etiketine dikkat edin, 15dk furmark yapın yeterlidir.
havale eft ile alışveriş mi yapılır kardeş. Aman diyim ! Uğraşmam ne demekmiş!! Satmasın o zaman. Kimseye güvenme yoksa çok pişman olabilirsin. Adamlar param güvende ve dolap sisteminde bile dolandırmaya çalışıyor. Sakın!!Alıntıyı görüntüle
3 Fanlı Xfx Quick, güvenlik bantı duruyormuş, güvenlik bantı olmasaydı almazdım param güvende ile almayacağım adam uğraşmam diyor zaten fiyat bedava alan her türlü olur diyor normal havale ile ve kargoyla alacağım.
sarı siteden güvende ile alın yoksa zor, ucuza kart almamakta fayda var yahnisi acı oluyor sonra.Alıntıyı görüntüle
3 Fanlı Xfx Quick, güvenlik bantı duruyormuş, güvenlik bantı olmasaydı almazdım param güvende ile almayacağım adam uğraşmam diyor zaten fiyat bedava alan her türlü olur diyor normal havale ile ve kargoyla alacağım.