Arama sonuçları: *

1. Reload

Redmi Note 12 Pro 5G Türkiye Garantili Fake Rom Çıktı

Ya kullanımda problem yaratmıyorsa garanti gerçekten xiaomi Türkiye garantili ise problem yaşamazsın muhtemelen
  2. Reload

1000TL BÜTÇEYE MOUSE ÖNERİSİ

Biraz daha arttırabilirseniz 1400 tl Furylevel z1 var kendi sitelerinde 1737553001 Güvenilir
  3. Reload

Redmi Note 12 Pro 5G Türkiye Garantili Fake Rom Çıktı

Kutuyu açana kadar garanti desteğimiz mevcuttur hemde 2 yıl süre ile 2 yıl açmazsanız garantisi devam edecektir
  4. Reload

Çözüldü✓ İşlemci sahte değilmiş

Hayır neden böyle işlere giriyor bu insanlar anlamıyorum nasıl içiniz rahat ya
  5. Reload

Skatez önerisi scyrox v6

Allah allah bende de aynı mouse var çatır çatır kayıyor hemde kötü mouse pad vae
  6. Reload

Donanım Arşivi DA2 Sistem Yükseltme

Yeni sistemdense 5600 7700xt daha mantıklı 1737469215 Biraz darboğaz olur ama daha düşük bütçe ile halletmiş olur
  7. Reload

Kablosuz mouse önerisi lütfen

Doğrudur işte tutuşa göre ergonomiye göre karar verirsiniz artık benim öneri sadece
  8. Reload

Kablosuz mouse önerisi lütfen

Bütçeni zorlayarak mouse alacaksan 1400 TL furylevel z1 kendi sitesinde var seni üzmez gecikme de yaşamazsın her işini görür fazla fazla para vermene gerek yok bu varken tabi yine sen bilirsin
  9. Reload

İnceleme Havit Gamenote Fuxi H7 Kulaklık

Evet çok şişmiş Bi kaç gün önce 2000 bandındaydı 1737434243 Ben bu kulaklığı tavsiye ederim ama sorun yaşamama garantisi veremem
  10. Reload

Kablolu dediğinizi göremedim bağlantı koparken robotlaşma oluyor diyorlar kabloluda olmaz muhtemelen ama kablolu kullanacaksan bu fiyata çok daha iyi kablolular vardır razer v2x gibi
  11. Reload

2.el alacağım sistemin parçaları uyumlu mu?

Ben kullanmadım söylentiler bunlar ben bu bilgiyi verenlerin yalancısıyım
  12. Reload

Fiyat farkı çok olmaz ama performans artışı çok olur 1737380099 Ekran kartı tercihini de değiştirmeni öneririm 5000 serisinde problem var diyorlardı kronik
  13. Reload

İşlemciyi 5600 yap
  14. Reload

Wireless mouse 1500tl

Ama fuykevelin kendi sitesinden al kontrol ettim hala 1400 tl başka sitelerden boşu boşuna gazla fiyat verme
  15. Reload

Öneri Samsung S24FE vs S23FE

Nedem 1737368685 Bende samsung alırdım ama xiaomi de bütçesi düşük insanlar için çok fp telefon üretiyor e sağlam da oluyor xiaomi Türkiye garantili alırsan hiçbir şey yaşamazsın
  16. Reload

Wireless mouse 1500tl

Hiç düşünme Furylevel z1 al 1400 tl idi en son şuan ne fiyato bilmiyorum ama aynıdır
  17. Reload

Maks o kadar olur herhalde zaten
  18. Reload

Çok zannetmiyorum ama oladabilir
  19. Reload

Ya ben kullanıyorum yaşamadım ama yaşayan arkadaşlar olmuş 1737367768 Bağlantı problemi yaşayanlar falan olmuş bu fiyata kusursuz değil tabi ama fiyatına göre çok iyi olduğu kanaatindeyim
  20. Reload

PİNG dün normaldı şimdi çok fazla

Kabloluda direk 17 ms lere düşüyor internet valoda kablosuz iyi çekmez her zaman ama kablolu da çok çekiyor İnterneti yavaşlatıyor bizim evde kullanılmaz hale geliyor
Top Bottom