Bulkyapanobez 80+ Silver Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 2,177 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,115 Konum İstanbul İsim Yusuf Aras İlgilendiği Kategoriler Spor 21 Ocak 2025 #27 lazonur5353 yazmış: Büyük el ve palm için en iyi tutuş önerilen aky blazer sky z1 bende bu modeli almayı düşünüyorum Devamı için tıklayın... Bayağı güzelmiş kral eyvallah
lazonur5353 yazmış: Büyük el ve palm için en iyi tutuş önerilen aky blazer sky z1 bende bu modeli almayı düşünüyorum Devamı için tıklayın... Bayağı güzelmiş kral eyvallah
Reload 80+ Bronze Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 1,205 Dahası Reaksiyon skoru 278 İsim Ferhat Bilgi 21 Ocak 2025 #28 lazonur5353 yazmış: Teşekkür ederim dostum onu da bir inceleyeyim ozaman Mesaj otomatik birleştirildi: 21 Ocak 2025 Evet dongle olmadığı için alasım gelmiyor benimde sana da hayırlı olsun teşekkürler dostum. Mesaj otomatik birleştirildi: 21 Ocak 2025 Biraz bakındım sanırım bu ürünün tutuşu claw finger arası tutuş benim palm grip tutuş olduğu için elime oturmaz sanırım Devamı için tıklayın... Doğrudur işte tutuşa göre ergonomiye göre karar verirsiniz artık benim öneri sadece
lazonur5353 yazmış: Teşekkür ederim dostum onu da bir inceleyeyim ozaman Mesaj otomatik birleştirildi: 21 Ocak 2025 Evet dongle olmadığı için alasım gelmiyor benimde sana da hayırlı olsun teşekkürler dostum. Mesaj otomatik birleştirildi: 21 Ocak 2025 Biraz bakındım sanırım bu ürünün tutuşu claw finger arası tutuş benim palm grip tutuş olduğu için elime oturmaz sanırım Devamı için tıklayın... Doğrudur işte tutuşa göre ergonomiye göre karar verirsiniz artık benim öneri sadece