Arama sonuçları: *

1. damn2u

❌İndirim Bitti! 3699 TL MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G VENTUS 2X OC

Kardeş sığır mısın? Herkes kendinden sorumluysa başkasının yanlışına, doğrusuna karışmayacaksınız, isteyen ürünü yok fiyatına almak için yasal yollara başvurur, istemeyen gönderselerdi alırdım ama göndermediler dahasına uğraşmaya gerek yok diyerek hayatına devam eder.
  2. damn2u

❌İndirim Bitti! 3699 TL MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G VENTUS 2X OC

Milletin yaptığı davranışların yanlışı doğrusu size mi kaldı? Herkes kendinden sorumlu. Haddinizi aşmayın.
  3. damn2u

I5 11400F sistemde PUBG %100 CPU kullanıyor

PUBG ilk çıktığından beri optimizasyon özürlüydü ama en azından ilk çıktığı senelerde Pentium G4560 + GTX1050 ile bile oynanıyordu, şimdi iyice donanım sömürücü olmuş.
  4. damn2u

Samsung A06s çıkar mı?

5-6bin liralık telefonda UFS olmasın ama 60 FPS video kaydı olsunmuş. Giriş seviye cihazda ki lenslerden beklenti ne ki 60 FPS olacak diyorsun da HDD gibi kağnı tipli eMMC 5.1 depolaması olan cihazı almayı dert etmiyorsun. Çok komiksin. Ne alırsan al bu saatten sonra, kendi bildiğini herkesten...
  5. damn2u

Samsung A06s çıkar mı?

eMMC 5.1 olan A06 alıp geç, nasıl olsa 60 fps çekiyormuş. :kekw:
  6. damn2u

Samsung A06s çıkar mı?

60FPS olduğunda OIS/EIS olmaz bu segmentte, 30 FPS olunca bu dediklerim olabiliyor, misal Galaxy A24 ve M34.
  7. damn2u

Öneri 15000 TL'ye anne için telefon önerisi?

Honor X9B Galaxy A35 Vivo V29 Lite Oppo Reno 11F
  8. damn2u

🔥En Ucuz Magnezyum Kasalı Mouse Attack Shark R3 2900 TL🔥

Hiç birisi desem yeridir, hepsinin zamanla bir sorunu oluyor. Öneri yapıp kimsenin ahını almak istemem. PC başında uzun süreler geçirip, özellikle de oyun oynayan kimsenin sorunsuz 3-4 yıl kablosuz mouse kullanabildiğini sanmıyorum.
  9. damn2u

IPhone 16 Pro Max VS S25 Ultra Hangisi Alınır?

Hiç bir cihaz 10 yıl sizi götürmez, ara ara pil değişimi vs yapılması şart olacağı gibi bu firmalar yazılımsal olarak eski cihazlarını yavaşlatarak yenilerini aldırmaya zorluyor. Bence iPhone 16PM daha uzun kullanım süresi sunacaktır.
  10. damn2u

Türk nete geçtim uygulama ve site erişim sorunu?

Eski kullandığınız internet servis sağlayıcı sizin söylediğiniz site/uygulama/oyunları yasaklamamış ve hata yapmış çünkü devlet tarafından kanunen onların kullanılması yasak. Şimdi o dediklerinize erişmek istiyorsanız vpn/dns yada goodbyedpi gibi yasakları aşan uygulamalar yapmak zorundasınız.
  11. damn2u

🔥En Ucuz Magnezyum Kasalı Mouse Attack Shark R3 2900 TL🔥

Altı üstü fare, malzeme kalitesi çelik olsa ne? Önemli olan donanımı güçlü ve uzun ömürlü olsun, yazılımı stabil olsun. Bir yıl sonra mouse çift tıkladıktan sonra, mouse tekerleği teklemeye başladıktan sonra malzeme kalitesinin manası yok.
  12. damn2u

İphone xr iç ekran kırıldı bu setle tamir edebilir miyim?

İşlerini iyi yaparlar, aklınız kalmaz.
  13. damn2u

İphone xr iç ekran kırıldı bu setle tamir edebilir miyim?

Ucuza kapatmaya çalışırken daha büyük masraflar çıkartmayın. İmkanınız varsa FPPRO'ya gösterin cihazınızı.
  14. damn2u

Nothing Ear (a) 3499₺

Ben şu modeli bekliyorum. https://intl.nothing.tech/products/ear-open
  15. damn2u

Marvel rivals donma sorunu

Bilgisayarın hangi donanımlardan oluşuyor? Ben Ryzen 5600 + RX6600 sistemde sorun yaşamıyorum. Arkadaşımda da Ryzen 5600 + RTX3060 var, onda da sorun yok.
  16. damn2u

ISS Önerisi, detaylar konuda.

Söylediğim şeyler burada mevcut değil sanki.
  17. damn2u

ISS Önerisi, detaylar konuda.

Herkese merhaba, mevcut bölgede VDSL 50mbit hız alınabiliyor, bina dışında ki ankastre kutusundan eve kadar kablo çeken, abonelik ücreti vs her türlü ıvır zıvır ücreti aylık taksitlere bölüp faturaya yansıtan yada bu hizmet bedellerini almayan bir sağlayıcı arıyoruz. Önerilerinizi bekliyorum.
  18. damn2u

Bilgisayarı 2 ekrana bölmek

Verim alamazsın, seninkinden daha güçlü bir sistemdeyken bile ikinci monitör bazen kastırıyor ve özellikle ana monitörde bir şeyler yaparken ikinci monitörde full ekran video açarsam videoda donmalar oluyor.
  19. damn2u

🔥İndirim Colorful Battle-AX B650M Plus 4.499₺

Güzel anakart, keşke Colorful kablo girişlerini arkaya veren anakartlar da üretse.
  20. damn2u

Aorus 1080Tİ BİOS GÜNCELLEME HAKKINDA

Ufacık bir performans artışı için ya kart çöp olursa? Bence hiç uğraşmayın kartın biosu ile.
Top Bottom